Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Hannelore de la Insula iubirii s-a tunat și și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum: „Doamne, nu”

Surpriză uriașă pentru fanii Insula iubirii, după ce fosta concurentă Hannelore Ulrich și-a făcut o schimbare radicală de look! Fosta iubită a lui Bogdan din sezonul 4  al emisiunii s-a tunat și și-a schimbat culoarea părului.

Hannelore Ulrich din sezonul 4 Insula iubirii și-a făcut o schimbare de look

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii au plecat împreună în Thailanda, pentru a-și testa iubirea și pentru a demonstra tuturor că sunt făcuți unul pentru altul.

HANNELORE ULRICH FACE SENZAȚIE PE INSTAGRAM

Dacă la început cei doi pozau în cuplul perfect pentru care nu există o ispită prea puternică, după doar câteva zile petrecute în Thailanda adevărul a ieșit la iveală. Hannelore Ulrich a fost dezamăgită de comportamentul și de dezvăluirile făcute de către iubitul său de la acea vreme, Bogdan Ionescu.

citește și: Hannelore Ulrich de la „Insula Iubirii” a încins spiritele pe internet! A pozat aproape goală, după ce și-a pus silicoane! Imagini incendiare! Foto

Concurenta și-a găsit consolarea în compania ispitei Andi, care a părut că p înțelege de minune. Între cei doi s-a născut o atracție ce i-a făcut pe mulți dintre fanii „Insula iubirii” să creadă că ar fi vorba despre o posibilă relație de iubire.

Hannelore de la Insula iubirii s-a tunat și și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum: „Doamne, nu”

Hannelore Ulrich, pozând fericită după schimbarea de look

Totuși, la ultima ceremonie a focului, Hannelore Ulrich i-a lăsat mască pe toți atunci când a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l convinge pe iubitul său, Bogdan Ionescu, să mai acorde o șansă relației lor.

citește și: Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu părerea. Prefer să mă protejez de această nebunie”

Pentru cei care nu își amintesc cu exactitate momentul din sezonul 4 al emisiunii, aceasta a fost cea mai lungă ceremonie a focului din istoria „Insula iubirii”, așa cum a descris chiar prezentatorul, Radu Vâlcan.

HANNELORE ULRICH DE LA INSULA IUBIRII, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK

Ulterior, Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu de la „Insula iubirii” sezonul 4 au revenit în România, s-au căsătorit cu mult fast și au mers în luna de miere, dar fericirea afișată pe diferitele rețele de socializare nu a durat mult și cei doi s-au despărțit, alegând drumuri separate. Totuși, fanii au continuat să îi urmărească pe Facebook și Instagram.

Recent, Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” a postat pe internet fotografii sexy în care a arătat tuturor că s-a „tunat” și că și-a făcut o schimbare radicală de look. Cu un bust extrem de generos și părul brunet, fosta concurentă din sezonul 4Insula iubirii” a făcut senzație.

„Doamne, nu”, „Blond arăți mult mai bine, negrul te îmbătrânește😮”, „ Îți stă superb așa😍😘😘😘”, „Ești frumoasă, Hanne”, acestea sunt doar o parate dintre reacțiile primite de către fosta concurentă din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, după recenta schimbare de look.

Recomandari