Căutare Live

I-a schimbat viata Ritei Muresan. A plans 3 ore incontinuu

Invitata lui Cristi Brancu in emisiunea Agentul VIP, Rita Muresan, a vorbit cu emotie despre o intamplare inedita pe care a trait-o in Brazilia. Creatoarea de moda a plans trei ore in continuu dupa o intalnire cu un personaj care, desi nu i-a vorbit, a reusit sa ii schimbe viata.

Creatoarea de moda a marturisit ca aceasta experienta i-a schimbat fundamental perceptia asupra lui Dumnezeu:"Dupa aceasta comunicare am plans trei ore in continuu, era un plans de bucurie, cum plangi cand esti foarte suparat dar era un plans eliberator, nu de tristete, de bucurie. Toata informatia pe care o aveam la nivel constient mi-a trecut in suflet si..credinta in Dumnezeu. Eu stiam ca Dumnezeu ne iubeste dar acum simt."

AFLA AICI TOATE DETALIILE!

Rita Muresan a povestit ca mai interactionase de patru ori cu acest personaj misterios insa abia la ultima intalnire i-a transmis telepatic anumite mesaje care au ajutat-o sa se elibereze de tensiuni:

"Ma pregateam pentru inca o operatie. Aveam nevoie de chestia asta cu toate ca eu intotdeauna am avut suport din partea celor de langa mine, aveam nevoie sa trec usor peste chestia asta si am trecut si am inteles anumite lucruri."

FOTO! Jennifer Love Hewitt, cu un decolteu imens... FOTO! Jennifer Aniston: "Ma simt tanara in fiecare zi"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri