Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Îl mai ții minte pe Cătălin Meșter de la Insula Iubirii? Fostul concurent s-a însurat cu ispita care l-a cucerit! | Foto

Cătălin Meșter a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Insula Iubirii. Tânărul a participat la show, împreună cu iubita lui Nico, însă în timpul emisiunii s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta. Cei doi au avut, de altfel, și o relație de câteva luni.

Îl mai ții minte pe Cătălin Meșter de la Insula Iubirii? Fostul concurent s-a însurat cu ispita care l-a cucerit!

Facebook / Cătălin Mește

După ce și-a expus povestea de dragoste cu Nico, tânărul s-a îndrăgostit în emisiune de ispita Nicoleta Dragne, cu care a și continuat relația acasă. Mulți dintre fanii emisiunii l-au felicitat pentru curajul de a ieși dintr-o relație în care și-a dat seama că nu este fericit, alții l-au criticat pentru umilirea iubitei sale, la TV.

Iată că, după ce a jonglat cu două blonde, Cătălin s-a însurat cu… o blondă. În plus, aleasa lui, Alina, cu care s-a logodit acum un an, seamănă foarte bine cu ispita Nicoleta.

Ipostaze provocatoare! Uite ce bine arată Betty Blue în lenjerie intimă! | Forto

Alina a fost și ea ispită la Tempation Island, varianta din Marea Britanie. Cei doi s-au căsătorit civil, pe 31 august!

"Sunt foarte norocoasă în viață și știi de ce? Pentru că sunt soția ta, iubitule! Te iubesc și vreau să fiu cu tine până la adânci bătrâneți!", a scris Alina pe contul de socializare.

"A te avea in viata mea este o binecuvantare!! Sunt cel mai fericit ca TU esti sotia mea!Multumesc ca faci parte din viata mea PENTRU TOTDEAUNA!Te Iubesc iubita mea sotie!", a scris Cătălin pe contul de socializare.

Ce-ai făcut, Johnule? Dorian Popa și-a înnebunit fanele. Artistul s-a pozat cu pătrățelele la vedere, iar domnișoarele au fost în delir | Foto

Recomandari