Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Îl mai ții minte pe Mircea de la Insula Iubirii? Cum arată și cu ce se ocupă fosta ispită | Video

Mircea Moldovan este considerat cea mai sexy ispită din show-ul „Insula Iubirii”, cucerind inimile concurentelor în fiecare sezon în care a participat. Filmările pentru sezonul 6 au fost sistate din cauza pandemiei, însă multă lume se întreabă ce face în aceste clipe bărbatul.

Mircea

Instagram / Mircea_Moldovan_Radu

Mircea Moldovan a făcut furori în rândul concurentelor de la „Insula Iubirii”, emisiune filmată în Thailanda. Cea mai sexy ispită masculină a avut relații cu două dintre femeile din show, însă nu a rămas cu niciuna.

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Mircea în Bari, Italia, acolo unde locuiește de ani buni. Bărbatul este personal trainer, actor, dar și model.

Cea mai sexy ispită masculină din Thailanda vine destul de rar în țară pentru a-și vizita rudele pentru că nu are timp din cauza slujbelor. Mircea Moldovan lucrează foarte mult și nu de puține ori a mărturisit că a trecut prin provocări care l-au făcut mai puternic.

Mircea iubește sportul, dorindu-și încă de mic să aibă propria sală de antrenament, acesta fiind și motivul pentru care a plecat în Italia. Bărbatul nu se dă în lături de la muncă și a avut tot feluri de joburi de-a lungul timpului.

Recomandari