Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imagine de peste 38.000 de like-uri cu Vlăduta Lupău și nepoțica ei: “Ea este dragostea mea!”

Vlăduța Lupău face senzație cu fiecare apariție a sa. De această dată, artista a reușit să adune zeci de mii de aprecieri cu o imagine care i-a "topit" pe admiratorii vedetei.

Vlăduța Lupău

Instagram

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Este frumoasă, talentată și are un număr impresionant de admiratori.

citește și: Vlăduța Lupău, apariție care îți taie respirația. Artista, alături de soțul ei, au atras toate privirile | Foto

Fiecare apariție în mediul online, a vedetei înroșește butonul de "like", iar admiratorii sunt topiți după artista lor preferată.

Recent, frumoasa ardeleancă și-a încântat vizual fanii cu o imagine în care apare alături de nepoțica ei. Fotografia a adunat în timp foarte scurt zeci de mii de aprecieri, dar și foarte multe comentarii de apreciere.

"EA este dragostea mea❤️", a scris artista la fotografia postată pe Instagram.

EA este dragostea mea❤️

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau) pe

Cine este Vlăduța Lupău

Artista este medic veterinar de profesie și a absolvit cursurile Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară, din Cluj-Napoca. După ce și-a luat diploma, Vlăduța Lupău s-a înscris și la studii doctorale în același domeniu.

citește și: Vladuța Lupău, schimbare majoră de look! Artista și-a vopsit părul pentru prima dată! Cum arată acum vedeta! | Foto

Dovada dragostei sale foarte mari pe care o are față de animale stă și în numeroasele imagini pe care Vlăduță Lupău obișnuiește să le posteze pe rețelele de socializare. În multe dintre ele, vedeta apare lângă câini sau pisici, însă nimeni n-a știut până acum ce se ascunde în spatele lor.

Vlăduța este una dintre cele ami apreciate artiste de muzică populară, din zona Ardealului. Este renumită pentru frumusețea și talentul ei și extrem de solicitată la diverse evenimente artistice.

Recomandari