Căutare Live

Imagine înduioșătoare cu Oana Moșneagu și nepoata iubitului său. Cum s-au fotografiat cele două alături de Vlad Gherman

Oana Moșneagu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază adorabilă alături de nepoata iubitului său. Iată cum și-au petrecut Vlad Gherman și partenera sa Sărbătorile Pascale.

Oana Moșneagu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază adorabilă alături de nepoata iubitului său

Instagram & Antena 1

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își trăiesc frumoasa poveste de dragoste departe de luminile reflectoarelor, însă nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața lor.

De curând, actorii din Adela le-a arătat internauților cu și-au petrecut Sărbătorile Pascale. Se pare că artistul și-a dus iubita acasă la sora lui, unde a cunoscut-o pe nepotița sa alături de care s-a și fotografiat.

Un lucru este evident, relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu devine mai puternică pe zi ce trece. Deși au preferat să își țină cuplul ascuns la început, cei doi nu ezită să își exprime sentimentele în public acum prin ipostazele romantice în care se pozează.

Cum s-a fotografiat Oana Moșneagu alături de Vlad Gherman și nepoțica lui

Pentru că este foarte activ pe rețelele sociale și îi place să interacționeze cu fanii săi, Vlad Gherman a publicat o imagine înduioșătoare alături de iubita și nepoția lui. Cei trei s-au lăsat fotografiați în timp ce ciocneau ouă de Paște, semn că au petrecut sărbătorile cu familia actorului.

Postarea artistului a luat pe toată lumea prin surprindere și a generat 19 mii de like-uri, semn că are o comunitate impresionantă de prieteni pe contul său de Instagram.

Citește și: Vlad Gherman, imagine rară alături de Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu. Postarea a generat o mulțime de reacții

„Hristos a Înviat! Sărbători fericite alături de cei dragi 🐰❤️”, a fost mesajul pe care l-a transmis Vlad Gherman prin intermediul imaginii emoționante.

Reacțiile pozitive și urările prietenilor din mediul online nu au întârziat să apară. Aceștia au ținut neapărat să transmită mesaje frumoase cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

„Adevărat a înviat!💕 Paște fericit, dragilor!💞”, „Adevărat a înviat! Paște Binecuvântat!🙏❤️” sau „Hristos a Înviat!😇Sărbători fericite alături de cei dragi!❤🥰”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșeangu și-au ascuns relația la început

La începutul anului 2022, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să își asume relația pe care o aveau din vara anului 2021. Actorul din Adela a fost cel care a anunțat că formează un cuplu cu colega sa de platou prin intermediul unei melodii.

La scurt timp de la confirmarea relației, cei doi au făcut dezvăluiri despre cum a început povestea lor de dragoste, dar și despre motivul pentru care au decis să își țină relația secret la început.

Citește și: Vlad Gherman, scena din Adela care a creat controverse: „Nu știu cine a dat poza asta la presă”. Ce a publicat actorul pe Internet

Vlad Gherman a mărturisit că i-a fost teamă să îi spună doamnei Ruxandra, dar și fostei sale partenere.

Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman în cadrul unui vlog de pe YouTube.

Jessica Alba, fotografia care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta actrița pe când era doar o copilă... Secretul Reginei Elisabeta pentru longevitate. Care este primul lucru pe care îl face dimineața...
Parteneri
Dieta cu pepene roșu: beneficii și contraindicații
Catine.ro
Ultimele știri
x