Imagini rare cu fiul lui Liviu Vârciu. Cum și-a filmat băiețelul: "Pianist, clar"

Liviu Vârciu și-a surprins prietenii de pe Instagram cu un videoclip adorabil cu băiețelul lui, care a înduioșat rapid inima tuturor.

Liviu Vârciu și-a surprins prietenii de pe Instagram cu un videoclip adorabil cu băiețelul lui, care a înduioșat rapid inima tuturor.

Instagram

Liviu Vârciu este foarte discret în ceea ce privește viața personală și familia lui. Artistul preferă să își țină micuții și iubita departe de luminile reflectoarelor, lucru pe care l-a și reușit, însă recent a atras toată simpatia internauților cu un videoclip adorabil cu băiețelul lui.

Cum și-a surprins Liviu Vârciu fiul

Încă de când i s-a născut cel de-al treilea copil, un băiețel extrem de adorabil, Liviu Vârciu și-a propus să îl țină cât mai departe de ochii curioșilor, lucru pentru care nu a publicat nicio fotografie cu micuțul lui pe rețelele sociale.

De curând, artistul s-a decis să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram cele mai frumoase momente din viața lui, printre care se numără și timpul petrecut cu familia, în special cu micuții lui. Prin intermediul unor InstaStory-uri, Liviu Vârciu le-a arătat prietenilor virtuali cât de frumos se joacă și cântă fetița lui la pian, însă o altă postare a atras atenția acestora.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine înduioșătoare cu fiica lui. „S-a rujat prințesa mea”. Fotografia care i-a amuzat pe fani

Vedeta și-a surprins fiul în timp ce cântă la pian, iar momentul a fost de-a dreptul adorabil. Lângă micuț se afla Anda Călin, iubita artistului, care era extrem de grijulie cu cei doi copii ai ei. Se pare că timpul a trecut rapid, iar băiețelul lui Liviu Vârciu a crescut și aproape reușește să meargă în picioare, lucru evident din videoclipul publicat de el.

"Pianist, clar", a scris Liviu Vârciu, vizibil topit de băiețelul lui.

Un lucru este evident, Liviu Vârciu se mândrește cu copii lui și petrece cât mai mult timp alături de ei. Artistul este un tată fericit și împlinit, iar drept dovadă stau postările lui de pe Instagram, unde este destul de activ.

Cum și-a început cariera Liviu Vârciu

Artistul se bucură de o carieră răsunătoare în televiziune. „Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, potrivit Click!

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început. După destrămarea trupei L.A, Liviu Vârciu a luat decizia de a se apuca de actorie.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine fierbinte cu iubita. Cum arată Anda Călin într-un costum de baie care îi pune posteriorul în evidență

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a mai declarat Vârciu despre perioada în care trupa L.A. era în vogă.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri