Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

În urmă cu doi ani ajunsese piele și os și toți îl dădeau ca și mort. Cum a apărut Johnny Depp recent | Foto

În urmă cu doi ani, actorul a stârnit îngrijorare printre fanii săi din cauza înfățișării neobișnuite. Extrem de suplu și slab la față, fanii actorului se întrebau dacă nu cumva acesta este grav bolnav.

Johnny Depp

Hepta

Prezent la Gala Sănătății Planetare, Depp pare să-și fi revenit după perioada tumultoasă din viața sa.

Îmbrăcat în negru, într-o ținută compusă dintr-un smoching, cămașă și papion, accesorizat cu cercei si inele, Johnny a pășit încrezător pe covorul roșu.

Vedeta de film a respectat cu siguranță măsurile pentru prevenirea coronaviruului, ținând și o mască neagră în mână.

În urmă cu doi ani ajunsese piele și os și toți îl dădeau ca și mort. Cum a apărut Johnny Depp recent | Foto

Gala Monte-Carlo pentru sănătatea planetară din 2020 își propune să evidențieze ideea că viitorul nostru depinde de ecosisteme sănătoase. Pentru Fundația Prințului Albert s-au adunat talente, filantropi, decidenți și oameni de știință pentru a discuta provocările cu care se confruntă mediul planetei.

Se fac licitații pentru obiecte de colecție, suveniruri și artă plastică de la unii dintre cei mai renumiți artiști de pe tot globul care sunt de vânzare. Veniturile vor fi folosite pentru a ajuta inițiativele Fundației, care includ dezvoltarea ariilor marine protejate, protecția speciilor marine amenințate, atenuarea impactului schimbărilor climatice și acidificarea asupra oceanului, precum și lupta împotriva poluării cu plastic.

Sursă Foto: profimediaimages.ro

Recomandari