Căutare Live

Incident șocant la concertul lui Bruno Mars! A izbucnit un incendiu, iar artistul a fost obligat să plece de pe scenă! Ce s-a întâmplat apoi e incredibil

Celebrul cântăreț Bruno Mars a fost obligat să părăsească scena după ce un incendiu a izbucnit în timpul unui concert pe care artistul îl susținea în Glasgow. 

Celebrul cântăreț Bruno Mars a fost obligat să părăsească scena după ce un incendiu a izbucnit în timpul unui concert pe care artistul îl susținea în Glasgow.

Potrivit Press Association, interpretul hitului "Uptown Funk" se afla marţi în plin concert în parcul Glasgow Green, atunci când materialele pirotehnice folosite în timpul show-ului au declanşat un incendiu, forţându-l pe artist să se întrerupă.

Un fan a postat o Twitter o imagine a mesajului apărut pe unul dintre ecranele uriaşe ale scenei amplasate în aer liber. "Acesta este un anunţ de siguranţă. Este necesar să opriţi spectacolul temporar. Vor urma informaţii suplimentare".

Potrivit participanţilor, artistul s-a întors pe scenă circa şapte minute mai târziu, făcând chiar o glumă despre incendiu.

"Lols @ BrunoMars cântând 'Am dat foc la scenă în Glasgooooow' după ce materialele pirotehnice au ricoşat lovind în luminile de deasupra", a scris ulterior fan-ul pe Twitter, conform Agerpres.

Mars (32 de ani), va fi prezent în Londra în cursul acestei săptămâni, unde urmează să cânte în cadrul British Summer Time Festival pe 14 iulie. Artistul se află în turneul mondial "24K Magic" pentru promovarea albumului cu acelaşi nume, lansat în noiembrie 2016.

Meghan Markle, o nouă gafă! Imaginea cu ducesa de Sussex a stârnit vâlvă pe internet! Ipostaza jenantă în care a fost su... BREAKING NEWS. Disperare în familia Lis. Oana a făcut cumplitul anunț: „Viorel nu mai...”...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x