Incredibil, Ce a apărut pe pagina de Facebook a Irinei Loghin după ce s-a răspândit vestea că ar fi murit!

 

Așa cum anunțam încă de ieri, rețelele de socializare au fost invadate de informația că marea noastră cântăreață, Irina Loghin, ar fi murit după ce a fost otrăvită. Știrea falsă s-a propagat cu repeziciune și a ajuns inclusiv la urechile doamnei muzicii populare, care astăzi postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care a dorit să își liniștească fanii.

“Dragii mei,

Vă mulţumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-aţi trimis în ultimele zile. Doresc, în primul rând, să vă asigur că nu am niciun fel de problemă de sănătate, niciun “virus ucigaş” sau ce s-a mai scris în “presă”. De la o banală răceala la o “afecţiune mortală”, aşa cum s-a spus, este cale lungă. Sunt cât se poate de sănătoasă. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi fost alături de mine în această perioadă şi mi-aţi sesizat toate ştirile false.
În al doilea rând, doresc să îmi cer scuze faţă de persoanele care mi-au scris pentru postul de menajeră. Fiind plecată din ţară, nu am avut timp să mă ocup de selecţie. Vă voi contacta în perioada următoare. De asemenea, dacă mai sunt persoane doritoare, vă rog să îmi scrieţi zilele acestea.
Nu pot încheia altfel, decât cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atâta ură / Mă vorbesc şi mă înjură / Despre mine născocind / Tot ce le trece prin gând / Eu atâta mai pot spune / Doamne, dă-le gânduri bune!“

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe