Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ioana Ginghină s-a dezbrăcat de secrete, dar și de haine! Vedeta, complet goală, a dezvăluit care este trucul ei de frumusețe! "Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni!"

Ioana Ginghină s-a fotografiat complet goală în cadă. Actrița s-a pozat cu un scop precis, pe care l-a dezvăluit fanilor săi.

Ioana Ginghină s-a dezbrăcat de secrete, dar și de haine

facebook

Actrița Ioana Ginghină s-a dezbrăcat de haine, dar si de secrete. Actrița a vrut astfel ca răsfățul la care apelează ea, să fie împărtășit cu admiratorii, cărora le-a divulgat care este secretul frumuseții ei.

Se pare că vedetei îi place să recurgă la metode naturale de înfrumusețare, pe care le pregătește chiar ea, în confortul casei ei.

O mămică celebră șochează! Își alăptează fetița în vârstă de cinci ani, deși a anunțat că este din nou însărcinată! |Video

Generoasă din fire, Ioana nu a vrut să tina acest secret doar pentru ea, așa că a povestit pe conturile sale de socializare tot procedeul la care recurge pentru a avea o piele fină și catifelată. Iar ca să demonstreze că ceea ce spune, dă cu adevărat rezultate, frumoasa actrița a ales să demonstreze cum procedează, oferindu-se drept model.

Așa că a aruncat hainele, a intrat în cada unde s-a uns cu alifia preparată de ea, pe tot corpul, apoi a așteptat efectul înfrumusețării, dar nu înainte de a se fotografia în toată splendoarea ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou! Care este motivul despărțirii!

Mă întreabă fina mea, zilele astea cum sa facă să aibă o piele catifelată ca și mine. 😳
Păi foarte simplu: 😊
Iei zațul de la cafeaua de dimineața, și-l pui pe tine seara la duș.
Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, atunci îl amesteci cu ulei de măsline, cocos, argan, unul dintre uleiurile pe care le ai in casa. 😉
Pui și esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată. 😉
Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni. 🤫
Voi ce secrete de beauty aveți? ❤️

Ioana Ginghină s-a dezbrăcat de secrete, dar și de haine! Vedeta, complet goală, a dezvăluit care este trucul ei de frumusețe! "Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni!"

Se pare că secretul Ioanei stă în zațul de cafea, pe care actrița nu-l arunca, ci îl combină cu diverse uleiuri, aplicând apoi alifia pe tot corpul.

Cum a reușit Ruby să ajungă una dintre cele mai bogate vedete din România

După ce a împărtășit urmăritorilor ei acest secret, vedeta le-a cerut acestora să-i spună si ei care sunt trucurile lor de frumusețe.

Poate, Ioana vrea să încerce și alte tratamente!

Recomandari