Căutare Live

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, filmată când își pălmuiește băiețelul. Imaginile pe care vedeta le-ar vrea șterse

Ioana Marcu a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce îi aplică o pedeapsă unuia dintre fii săi. Iubita lui Ciprian Marica și cei doi băieți ai cuplului se aflau în parc atunci când blondina și-a pierdut controlul și l-a lovit pe unul dintre ei.

Ioana Marcu a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce îi aplică a pedeapsă unuia dintre fii săi. Iubita lui Ciprian Marica și cei doi băieți ai cuplului se aflau în parc atunci când blondina și-a pierdut controlul și l-a lovit pe unul dintre ei.

Ioana Marcu și cei doi băieți ai săi cu fostul fotbalist Ciprian Marica s-au bucurat de soare într-un parc din Capitală. Micuții s-au bucurat de momentele în aer liber și mama lor le-a făcut toate poftele.

La un moment dat, frumoasa blondină le-a cumpărat popcorn și unul dintre copii a scăpat cutia pe jos.

Citește și: Ilie Năstase, în conflict cu Ciprian Marica. Ce acuzații îi aduce celebrul jucător de tenis fotbalistului: "Nu-i e rușine"

Ioana Marcu, filmată când îi aplica o corecție fiului său

În clipul realizat de paparazzi Spynews, se observa cum acest moment între Ioana și fiul său are loc un schimb de replici. Ea pare să îi explice ceva, copilul se ridică și se duce agitat spre mama lui, semn că vrea să riposteze violent și să o scuipe. Pentru a îl pune la punct, Ioana ”scapă” o palmă.

După incident, iubita lui Ciprian Marica și cei doi copii ai perechii se îndreaptă spre casă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

De cât timp sunt împreună Ioana și Ciprian Marica

Ioana Marcu și Ciprian Marica sunt împreună din anul 2016, dar nu s-au cununat. Nici nu se gândesc să facă nuntă căci niciunul nu consideră faptul că un document ar schimba lucrurile dintre ei.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu.

Citește și: Cât de mult au crescut băieții lui Ciprian Marica. Cum arată micuții săi și ai superbei Ioana

Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem.

Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem.

Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, spunea Ciprian Marica despre relația sa cu Ioana Marcu.

Ioana Marcu este mai tânără cu 8 ani decât Ciprian Marica, s-a născut în Constanța și a urmat cursurile Facultății de Medicină. Nu a dorit să profeseze, ci a dorit să se dedice vieții de familie.

Citește și: Ce face Ciprian Marica, după ce a fost prins cu amanta la hotel! Cum a apărut fotbalistul la mare

Vladimir Putin, din nou tată?! Cine e femeia care i-ar purta copilul și de ce liderul de la Kremlin ar fi fost întristat... Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere: „Am primit atât de multă iubire...”...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x