IONELA PRODAN A MURIT! Mesajul sfâşietor postat de fiica îndrăgitei cântăreţe de muzică populară: "Putem plânge, ştiind că a plecat sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!"

 
+3 click pentru
galerie

Ionela Prodan a pierdut lupta cu boală cruntă care îi măcina corpul. Interpreta de muzică populară s-a stins la 70 de ani, în urma unei pancreatite, la spitalul Elias, fiind înconjurată de familie

Anamaria Prodan, fiica artistei, a anunţat moartea mamei sale printr-un mesaj sfâşietor postat pe Facebook: 

"TU NU AI MURIT! ŞI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CĂ ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS ÎN TOT RAIUL ȘI ÎN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita ...
Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat 
De drumul greu, întortocheat 
Ce soarta ți l așterne n fata 
Nu i fă pe plac la șugubeață !

Ridică fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer 
În rest toate sunt trecătoare 
Pe a omului vieții cărare!

Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile romanilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!

Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!"
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe