Ionela Prodan a murit. Ultima imagine cu Ionela Prodan în viață, făcută chiar de fiica sa, înainte să se stingă

 
+3 click pentru
galerie

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit, anunţul fiind făcut pe Facebook chiar de una dintre fiicele sale. Ionela Prodan a devenit cunoscută pentru colaborarea cu Ion Dolănescu, a realizat emisiuni de televiziune, a promovat cultura tradiţională în cadrul Ministerului Culturii şi a fost reprezentant special pentru Românii de Pretutindeni.

"Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!", scria fiica cea mare a Ionelei Prodan pe rețeaua de socializare.

Ionela Prodan se afla internată de câteva săptămâni la Spitalul Elias din Capitală, iar starea sa de sănătate era gravă. Artista suferea de o afecțiune la pancreas, iar problemele cardiace vechi pe care le avea au grăbit evoluția bolii.

Recent, și una dintre cele mai bune prietene ale artistei, dar și colegă de breaslă, a mers să o viziteze în spital și a făcut declarații dureroase. Elena Merișoreanu povestea că a fost impresionată de starea Ionelei, că nu a întrebat-o de ce suferă, dar și că a remarcat că artista stă machiată în spital.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe