Căutare Live

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său. Tânărul a avut nevoie de liniște o perioadă de timp de la tristul eveniment, însă acum a luat o decizie foarte importantă.

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său.

Facebook

Petrică Cercel a murit pe data de 16 septembrie 2021 pe patul de spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus și a suferit câteva complicații provocate de boală. Vestea tristă a îndoliat o țară întreagă, iar cel care a confirmat decesul a fost Sorinel Puștiu, un prieten apropiat al manelistului.

Familia artistului a luat o pauză de la muzică și rețelele sociale pentru a își plânge în liniște pierderea suferită. La aproape două luni de la moartea cântărețului de manele, Ionuț Cercel, fiul acestuia, a publicat pe contul de Facebook un mesaj emoționant.

Ce anunț a făcut Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, pe rețelele sociale

La finalul lunii octombrie, Ionuț Cercel a ținut neapărat să le dezvăluie prietenilor virtuali că cea mai mare dorință a tatălui său a fost ca băieții lui să îi ducă numele mai departe prin muzică, motiv pentru care au luat decizia să își reînceapă activitatea și să încânte fanii cu noi piese.

Citește și: Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat

"Dorința tatălui meu a fost ca tot timpul noi să facem muzică, să muncim, să-i ducem numele mai departe. Pentru sufletul nostru ar fi fost momentul potrivit acum să ne oprim, dar din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU, vom cânta în continuare, vom încerca să-l mulțumim și să-l facem mult mai mândru de noi prin muzica de calitate pe care o vom cânta pentru oamenii care iubesc familia PETRICĂ CERCEL, exact cum a făcut-o el..până în ultimul moment al vieții!", a scris fiul cântărețului de manele pe Facebook, cu durere în suflet.

În ultima perioadă, familia lui Petrică Cercel a stat cât mai departe de luminile reflectoarelor și l-au plâns pe artist. La aproape două luni de la moartea lui, băieții acestuia au hotărât să îi ducă moștenirea mai departe prin muzică.

"Voi trebuie să continuați drumul pe care v-a dus el. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Omul care a făcut cele mai frumoase hituri, prietenul meu" sau "Cu siguranță, o să fie mândru și cu sufletul împăcat! El vă veghează și se bucură să vă vadă cum îi duceți numele mai departe, prin muzica frumoasă pe care a lăsat o moștenire.", au fost doar câteva dintre mesajele triste ale prietenilor din mediul online.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Ionuț Cercel, fiul regretatului artist Petrică Cercel. Videoclipul emoținant cu familia tânărului

Mai mult decât atât, Florin Cercel a lansat o melodie extrem de emoționantă pentru tatăl său, care s-a stins din viață mult mai devreme.

Ce a publicat Ionuț Cercel pe rețelele sociale, la scurt timp după ce și-a pierdut tatăl

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

De curând, fiul cel mic al artistului a publicat pe contul de Facebook o piesă a răposatului său părinte, alături de o descriere cutremurătoare.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel la descrierea unei piese a tatălui său, cu titlul ”Facă-se Voia Ta”.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cine este noua iubită a lui Walter Zenga. Michela Motoc e de o frumusețe răpitoare...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri