Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Ipostazele în care s-au filmat Lidia Buble și Cornel Ilie pentru cel mai recent videoclip al artistei. Reacția fanilor: "Wow!"

VUNK şi Lidia Buble ne-au prezentat videoclipul piesei ce deja a cucerit topurile de specialitate. Iată ipostzele în care s-au filmat artiștii.

Lidia Buble

Instagram / Lidia Buble

Dacă pe plan personal lucrurile nu au fost tocmai roz pentru Lidia Buble, pe plan profesional cântăreaţa înfloreşte pe zi ce trece.

După ce a cucerit topurile radio și tv cu piesa „La Luna”, interpretată alături de Jay Maly și Costi Ioniță, Lidia a pregătit acum o nouă melodie, „Vino, du-te”, al cărei videoclip tocmai a fost filmat.

La o săptămână de când au lansat melodia „Vino, du-te”, VUNK şi Lidia Buble ne prezintă videoclipul piesei ce deja a cucerit topurile de specialitate, fiind încă din prima zi cea mai descărcată piesă din România, dar şi una dintre cele mai căutate melodii.

Mirela Baniaș, mai provocatoare ca niciodată. Fosta concuretă de la Insula Iubirii și-a lăsat bustul la vedere | Foto

Așa cum se poate vedea în videoclip-ul melodiei, Lidia Buble și Cornel Ilie au fost foarte apropiați, amândoi fiind degajați și deschiși în a-și împărtăși gesturi tandre.

Lidia Buble și Cornel Ilie au fost surprinși în ipostaze fierbinți în noul videoclip. Artista pare să-l fi înnebunit pe solistul trupei VUNK.

„Vino, du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK.

Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor, potrivit infomusic.

⚡S-A LANSAAAAAAAT⚡VINO/DU-TE ⚡ #linkinbio

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Recomandari