Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Îți amintești de Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule”? Își vinde lucrurile pe internet pentru a strânge bani. Ce au aflat fanii

Pe când avea doar patru ani, Giuliano Stroe a reușit  să intre în Cartea Recordurilor, fiind poreclit „micul Hercule”. Azi, tânărul are 16 ani și își vinde obiectele personale pe internet.

Pe când avea doar cinci ani, Giuliano Stroe a reușit să intre în Cartea Recordurilor, fiind poreclit „micul Hercule”.

sursa foto: Instagram

În urmă cu doisprezece ani, un puști de doar patru ani reușea să uimească românii cu trupul său de atlet, dar și cu incredibila forță pe care o avea. Tatăl său l-a antrenat intens și l-a dus la numeroase competiții, pentru a demonstra de ce este capabil fiul său.

Mai mult decât atât, bărbatul a demonstrat că nici Claudio, fratele mai mic al lui Giuliano, nu este mai prejos. Cei doi frați plini de mușchi au reușit să ajungă celebri nu doar în România, ci chiar și dincolo de hotare.

Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule, își vinde obiectele personale pe Facebook

Presa din Marea Britanie și din alte țări a prezentat povestea băiatului poreclit „micul Hercule” și nu a mai durat mult până ce puștiul a reușit, în anul 2009, să intre în celebra Carte a Recordurilor, la vârsta de doar patru ani, primind titlul de „cel mai puternic copil din lume”.

citește și: Cum arăta Dwayne Johnson înainte să se umple de mușchi. Imaginile pe care fanii nu le cunosc

Deși au existat numeroase critici cu privire la antrenamentele dificile la care erau supuși cei doi băieți, tatăl nu a renunțat la visul de a-și vedea băieții campioni.

Giuliano seel at auction , hes ball and training shoes, from he was 4 years old of Giunness World Record , Madrid Spain...

Posted by Giuliano Stroe on Sunday, 10 January 2021

Astăzi, Giuliano Stroe are 16 ani și continuă să aibă un trup de atlet, cu mușchi extrem de bine conturați. Băiatul participă la numeroase competiții sportive și se poate lăuda că are mai bine de 3,3 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Facebook.

citește și: Cum arăta Dorian Popa înainte să tragă de fiare și să se umple de mușchi. Imagini din adolescența artistului | Foto

De asemenea, tânărul are un canal de Youtube unde jumătate de milion de persoane îi urmăresc clipurile video. De cele mai multe ori, acesta se filmează în timpul antrenamentelor.

Recent, Giuliano Stroe a postat pe pagina sa de Facebook un anunț potrivit căruia își vinde câteva obiecte personale la licitație.

Este vorba despre mingea și despre pantofii de antrenament pe care i-a folosit pe când avea doar 4 ani și a intrat în Cartea Recordurilor. Licitația este deschisă până pe 28 februarie și prețul de pornire este de 500 de euro pentru fiecare dintre cele două obiecte menționate.

Recomandari