Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Iubita lui Florin Ristei, imagini amuzante din mașină. Cum se descurcă Naomi Hedman la lecțiile de Limba Română: VIDEO

Naomi Hedman și Florin Ristei trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, iar frumoasa englezoaică învață în fiecare zi câte ceva despre România.

Naomi Hedman învață limba română, ajutată de FLorin Ristei

Antena 1

Recent, Naomi Hedman s-a filmat în timp ce se afla în mașină, alături de Florin Ristei și învăța cuvinte românești. Ristei a postat pe TikTok imaginile în care frumoasa lui iubită ține o carte de Limba Română în brațe și încearcă să rostească câteva cuvinte.

Naomi Hedman a început să învețe limba română

Modul în care Naomi rostește cuvintele românești la prima vedere este de-a dreptul amuzant, iar Florin Ristei este alături de ea să o corecteze și să o ajute.

Naomi Hedman s-a filmat pronunțând cuvintele „joc”, „leu”, „șarpe”, „tigru”. Fosta concurentă X Factor a întâmpinat dificultăți, mai ales la pronunțarea cuvântului „leu”, însă Florin Ristei a fost acolo să o ajute: „Așa am spus și eu”, a reacționat Naomi la unul dintre momentele în care iubitul ei i-a corectat pronunția.

Iată videoclipul care a stârns peste 70 de mii de aprecieri pe TikTok:

@fristei

ofer meditații, rog seriozitate #leu #sarpe #language #languagechallenge

♬ original sound - Ristei

Naomi Hedman a cântat cu Florin Ristei la audițiile X Factor 2020

Naomi Hedman a venit în audițiile X Factor 2020, ușor neîncrezătoare, întrucât avusese probleme cu vocea în acea perioadă. Florin Ristei a pășit pe scenă alături de ea și a ajutat-o, cântând în duet. „Arată de revistă de departe și e frumoasă și de aproape", spunea atunci Florin Ristei.

Juratul de la X Factor i-a fost într-adevăr de ajutor frumoase Naomi, care a reușit să treacă în următaoarea etapă a concursului. În Bootcamp, Delia nu i-a oferit un scaun, dar i-a recunoscut capacitățile scenice: "Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta.", i-a spus Delia lui Naomi.

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Ulterior, între Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat o relație.

Citește și: Reacția lui Florin Ristei după ce presa a speculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman: ”Hai să vă zic un secret”

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Întrebat cum a primit publicul vestea, juratul X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și de la cei care-l admiră ca artist și om.

Citește și: Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.", a declarat cântărețul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Pe lângă calitățile muzicale, Naomi Hedman este și fotomodel și a semnat contracte și în România.

Citește și: Cum arată nepoțica și cumnata lui Florin Ristei. Dan Ristei are o familie superbă

Recomandari