Antena Căutare

Iulia Albu a dat găina pe melci africani uriași. Câți are vedeta și ce alte viețăți excentrice îi mișună prin casă

Cunoscută pentru ținutele excentrice dar și pentru animalele de companie în tandem, Iulia Albu surprinde acum cu noi prieteni de companie. De data aceasta, vedeta a înlocuit faimoasa găină, care era nelipsită din brațele ei, cu 57 de melci africani uriași.

Iulia Albu are peste 50 de melci africani uriași pe care îi crește în casă

Antena 1

De altfel, numărul total al melcilor ar putea depăși cifra de 57 pentru că, potrivit spuselor sale, fosta soție a designerului de pantofi, Mihai Albu, nu i-a mai numărat de vreo trei săptămâni, potrivit Libertatea.

Iulia Albu mai crește, pe lângă melci, doi bulldogi francezi și o șopârlă tegu

Pe lângă melci, vedeta mai are doi câini din rasa bulldog francez și o șopârlă tegu, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai potrivite ca și animal de companie din clasa șopârlelor, care, cu o dietă adecvată, poate trăi chiar 20 de ani, spun specialiștii.

Citește și:Iulia Albu şi Ovidiu Buta deschid sezonul amenzilor la Poliţia Modei începând din 25 decembrie 2021, de la 19:30, la Antena Stars

Am 57 de melci africani uriași, doi bulldogi francezi și un tegu. Melcii nu i-am mai numărat de vreo trei săptămâni, posibil să fie mai mulți acum, a spus Iulia Albu, potrivit aceleiași surse.

De altfel, vedeta care întotdeauna a ieșit din tiparele comune ale societății românești, a precizat că și găina pe care o purta pe umăr, a însemnat un alt lucru pe care ea l-a transformat din banal în ieșit din comun.

Citește și: Cine e și ce sacrificiu a făcut Mike, logodnicul Iuliei Albu, pentru a o duce la altar și ce planuri de viitor au cei doi

Și faptul că am copilărit la Horezu cu găinile și că nu întâmplător simbolul Horezului este «Cocoșul de Hurez», pentru că, de fapt, eu am pus într-un context glam ceva care era specific unui popor întreg, pentru că toți ați văzut găini, toți ați crescut cu ele, dar pe toți v-a șocat că ați văzut-o pe un umăr al unei persoane, a spus Iulia Albu.

În plus, vedeta nu s-a sfiit niciodată să fie îndrăzneață și să creeze concepte pe care alții le considerau, uneori, chiar ridicole.

Purtam pălării într-o vreme în care în România era considerat ridicol să porți pălărie.

Mă îmbrăcam de seară ziua, deși în România era normal și seara să te îmbraci ca în fiecare zi, pentru că în acest mediu cu persoane foarte cunoscute, dintre care o mare majoritate poartă haine pe care le primesc gratis, niște cârpe mizerabile, nici măcar nu primesc bani pentru asta, a apărut cineva care investea în ținute și care și le făcea și își făcea concept de ținută, a mărturisit Iulia Albu.

Cătălin Cazacu, imagine în ipostaze tandre cu Ramona Olaru, de Valentine's Day. „Mai trebuie să iau flori astăzi?”... Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, imagini inedite din dormitor, în cele mai tandre ipostaze. Cum s-au pozat...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x