Căutare Live

Cum sună noua piesă a Iuliei Vântur. Reacția lui Salman Khan în timp ce iubita lui cânta la un metru distanță de el, pe scenă

Iulia Vântur a apărut în emisiunea iubitului ei, Salman Khan, pentru a-și promova noul cântec, o melodie de dragoste intitulată "Maichala", pentru care a colaborat și cu actorul de la Bollywood.

Iulia Vântur a lansat o nouă piesă, un cântec de dragoste îe stil indian

A1

Vedeta a povestit că a fost extrem de emoționată, din mai multe motive.

În primul rind, emisiunea este una dintre cele mai urmărite show-uri din India, și apoi, motivul pentru care a fost în emisiune este promovarea noului său proiect muzical, potrivit Libertatea.

Noua piesă este realizată în colaborare cu unul dintre cei mai iubiți cântăreți din India iar vedeta este extrem de emoționată, potrivit aceleiași surse.

Citește și:Motivele pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu se căsătoresc. Ce cred cei doi despre viața împreună

Iulia Vântur și Salman Khan vor să plece în turneu în America

Întreg clipul a fost editat de Salman Khan iar cei doi se pregătesc pentru un turneu în SUA.

Vedeta locuiește de mulți ani în India, unde și-a făcut o reputație bună și-o carieră în muzică ce îi aduce satisfacții.

În plus, vedeta a povestit de mai multe ori că a învățat multe lucruri din înțelepciunea și cultura indiană și de câțiva ani este iubita unuia dintre cei mai îndrăgiți actori de la Bollywood, Salman Khan.

Cei doi locuiesc împreună însă au declarant că nu sunt interesați să se căsătorească, ci mai degrabă să aibă o relație sănătoasă și fericită.

Citește și:Relația Iuliei Vântur cu Salman Khan ironizată de către presa din India. Ce nu a făcut vedeta pentru iubitul ei

De altfel, vedeta stabilită în India are mai multe proiecte, ea putând fi văzută, cu puțin timp în urmă, pe podiumurile din Dubai, unde a prezentat pentru un cunoscut creator de modă de origine indiană, cu care aceasta este și bună prietenă.

De altfel, Iulia Vântur vine și în România și chiar se gândește la un concert pentru publicul roman.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlini 8 ani de relație. Cum arătau când s-au cunoscut: „Aveam nevoie de acest timp”... Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși din nou împreună la un eveniment. De ce s-au reîntâlnit, deși sunt despărț...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x