Iuliana Pepene, apariție de senzație în afara studioului de la Observator. Topul fără umeri în care s-a lăsat pozată

Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului matinal, a postat pe Instagram o fotografie într-o ținută în care fanii nu au ocazia să o vadă prea des. Admiratorii ei au reacționat imediat și i-au oferit peste 2.500 de like-uri în mai puțin de 6 ore.

Iuliana Pepene, într-o nouă fotografie de senzație pe Instagram. Cum s-a pozat prezentatoarea Observatorului matinal

Antena1

Într-un decor alb, încărcat de lumina soarelui, Iuliana Pepene a pozat zâmbitoare. Prezentatoarea Observatorului Matinal poartă blugi deschiși la culoare, cu talie înaltă, și un top alb, fără umeri, cu decolteu adânc.

Obișnuiți cu aparițiile ei mai sobre de la matinal, fanii au observat schimbarea și au răspuns pe măsură.

Pe feed-ul oficial al vedetei au început să curgă like-urile și comentariile: „Superbă și deosebită!”, „Sărut mâinile, stimată domnișoară, vă doresc o zi superbă precum sunteți dvs!”, „Frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat urmăritorii de pe Instagram ai Iulianei Pepene.

Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului Matinal, în orașul preferat din România

Recent, prezentatoarea de știri a postat fotografii și din Oradea, susținând că este „orașul perfect” din punctul ei de vedere: "Arată ca în Occident, iar clădirile sunt reabilitate cu foarte mult bun gust. Arhitectura este o combinaţie dintre clădirile moderne şi cele istorice, iar schimbările din ultimii ani îi dau un farmec aparte”, a scris Iuliana Pepene pe Instagram.

Vedeta are peste 25.000 de urmăritori pe Facebook și peste 75.000 pe Instagram. Obișnuiește să posteze în mediul online fotografii din timpul ei liber îmbrăcată în ținute mai îndrăznețe decât cele pe care le poartă la pupitrul știrilor.

Iuliana este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri de la Antena1. De-a lungul carierei ei, a dezvăluit câteva dintre lucrurile pe care obișnuiește să le facă astfel încât să arate atât de bine și mai ales, să se și mențină așa.

Citește și: Iuliana Pepene, cu un decolteu răvășitor pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat frumoasa prezentatoare a Observatorului

"Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov sau caut în supermarket ce este mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă", a povestit într-un interviu mai vechi.

"Fiecare farfurie trebuie să conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a completat prezentatoarea Observatorului matinal.

Citește și: Iuliana Pepene, rochia care i-a scos în evidență picioarele interminabile. Cât de sexy este prezentatoarea Observator

Iuliana Pepene, de la rubrica meteo, la pupitrul știrilor matinale de la Antena 1

Iuliana Pepene este absolventă a cursurilor Intact Media Academy. Ea a fost, mai întâi, prezentatoare la Meteo, iar ulterior a ajuns și la pupitrul știrilor. Iuliana iubește călătoriile, modelling-ul și să gătească. Totodată, ea este pasionată de pictură, de echitație și, în special, de mașini. Are și un vis mare legat de ele.

"Lumea auto-moto îmi este slăbiciune, pasiune, hobby. (...) Nu lipsesc de la saloanele auto, fie de la Frankfurt, Paris ori Geneva. Pe lista mea de dorințe e notată și o emisiune cu și despre mașini".

Ultimele știri