Căutare Live

J Balvin este infectat cu coronavirus și a făcut complicații din cauza bolii. Mesajul artistului i-a uimit pe fani

J Balvin a anunţat că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu boala COVID-19, care "l-a afectat serios". Artistul a povestit că lupta cu virusul a fost una grea şi complicată, însă acum se simte mai bine. Totodată, i-a avertizat pe tineri că virusul nu este o glumă, ba chiar este foarte periculos.

J Balvin este infectat cu coronavirus și a făcut complicații din cauza bolii

Instagram/ J Balvin

Într-un mesaj video transmis din vila sa din oraşul columbian Medellín pentru a mulţumi pentru primirea premiului, artistul a spus că a trecut "prin zile grele" şi "foarte complicate" şi a subliniat că pandemia "nu este o glumă şi nici o poveste mediatică", lansând totodată un apel în care i-a îndemnat pe tineri să se ferească de coronavirus.

J. Balvin a anunțat că s-a infectat cu Covid-19 la un eveniment fără public

J.Balvin şi-a anunţat astfel prezenţa la gala de joi seară de la Miami a Premiilor Juventud unde a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun mesaj al unui videoclip. Este vorba de piesa "Rojo", ce spune povestea dureroasă a unui bărbat care moare într-un accident de maşină provocat de scrierea unui SMS în timp ce se îndrepta spre spitalul unde urma să asiste la naşterea fiicei sale.

Ediţia din 2020 a Premiilor Juventud este prima gală de decernare a trofeelor care se realizează în timpul pandemiei.

Prin anunţul făcut, Balvin se alătură listei artiştilor latino care au contractat COVID-19, boală de care au suferit de asemenea alţi compatrioţi ai artistului, precum Karol G, Prince Royce, Chiquis Rivera şi Lorenzo Méndez. Lista îi include şi pe prezentatorii programului "Despierta América", Karla Martínez şi Alan Tacher - alături de soţia sa Cristy Bernal - Antonio Banderas, Camila Sodi şi mulţi alţii.

Poți să crezi că a născut trei copii? Antonia, luată la rost de fani după ce a postat imaginea în costum de baie, pe pla... Soția lui Pepe, însărcinată a treia oară?! Raluca a postat pe Instagram o poză de excepție: "Vine bebe 3?"...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri