Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jack Depp, fiul Vanessei Paradis și al lui Johnny Depp, decizie drastică la doar 18 ani. Părinții săi faimoși n-au putut să intervină 

Jack, fiul Vanessei Paradis și al lui Johnny Depp, a luat o decizie drastică, iar părinții săi n-au decât să o accepte, întrucât nu mai e nimic de făcut. 

Jack Depp, fiul Vanessei Paradis și al lui Johnny Depp, decizie drastică la doar 18 ani. Părinții săi faimoși n-au putut să intervină

Profimedia Images

Jack Depp are doar 18 ani, este fiul Vanessei Paradis și al lui Johnny Depp, iar de curând a decis să-și schimbe complet viața, iar prima decizie luată în acest sens a fost să renunțe la școală.

Vanessa Paradis și Johnny Depp n-au avut altceva de făcut decât să-i accepte decizia, în ciuda faptului că ea își dorea ca el să devină chitarist, iar el și-ar fi dorit ca Jack să urmeze o carieră în domeniul desenului.

Amber Heard e istorie! Cine este noua femeie din viața lui Johnny Depp: ”I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei!”

Jack Depp este, însă, împlinit în plan sentimental, întrucât se iubește tot cu o franțuzoaică, ca și mama lui. Este vorba de fotomodelul Camille Jansen, de 20 de ani. Ei au fost surprinși de paparazzi la plimbare în Marea Britanie, nu demult.

Noua generație de frumoși de la Hollywood. Ei sunt tinerii actori care i-au înlocuit pe Brad Pitt, Leo DiCaprio sau Tom Cruise în inimile femeilor

Cine este Jack Depp

ack Depp s-a născut la 9 aprilie 2002, la Neuilly-sur-Seine. El este al doilea copil al cuplului format din Johnny Depp și Vanessa Paradis, care a durat din 1998 până în 2012. Ei mai au o fiică, Lily-Rose Depp, în vârstă de 21 de ani, care joacă deja în filme. Jack a început să semene din ce în ce mai mult cu celebrul său tată. El este un adolescent foarte discret, spre deosebire de sora lui. Este aproape absent pe rețelele sociale. Se ține departe de mediatizare și paparazzi reușesc să-l pozeze extrem de rar. Jack Depp, fiul lui Johnny Depp, a hotărât să nu mai învețe, potrivit Click.ro.

Recomandari