Căutare Live

Jador, despre motivul pentru care nu a ajuns la botezul fiului lui Culiță Sterp, deși cei doi sunt prieteni foarte buni

Jador nu a reușit să ajungă la botezul fiului lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu, iar acest lucru i-a făcut pe fani să-și ridice mai multe semne de întrebare. Jadro a explicat cum a stat situația.

Jador a explicat care a fost motivul pentru care el nu a participat la botezul fiului lui Culiță Sterp, Milan.

Instagram

A fost petrecere mare în familia lui Culiță Sterp, în urmă cu câteva zile. Cântărețul și iubita lui și-au botezat fiul, iar evenimentul a fost onorat de mai multe nume celebre din industria muzicală românească, însă Jador nu a participat.

Jador, despre absența sa de la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp. Cum s-a scuzat

Iată că fanii lui Jador și ai lui Culiță Sterp au observat absența lui Jador de la frumosul eveniment unde Milan a fost botezat. Fanii au crezut că relația de prietenie dintre Jador și Culiță Sterp s-ar fi deterioriat de-a lungul timpului, însă această ipoteză a fost distrusă de artistul care a absenat de la eveniment.

Citește și: Culiță Sterp, primele imagini de la botezul fiului său. Cât de bine au arătat el și mama copilului lui la frumosul eveniment

Jador nu a putut ajunge la botezul lui Milan din cauza faptului că a avut de onorat un eveniment la care el a cântat. Artistul a scris pe rețelele de socializare faptul că tot ce s-a auzit în mediul online că cei doi s-ar fi certat și că de asta nu a ales că meargă la eveniment sau mai mult de atât, să nu fi fost invitat de către Culiță.

Cei doi au avut câteva divergențe în trecut, atunci când și-au spus grele, în cadrul unei emisiuni, dar aceste lucruri sunt de mult apuse, iar cei doi nu ar mai avea probleme acum, așa cum a spus Jador pe rețelele de socializare.

„Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suportă Culiță… nu e adevărat! Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar că eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupăm. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru că am avut treabă și o treabă programată, n-am cum să anulez un eveniment pentru că asta ar însemna…

Nu e vorba de bani, că i-aș fi dat înapoi dublu, doar că e omenia mea, n-am cum să nu mă duc la eveniment, când am promis că mă duc”, a scris Jador, pe Instagram.

Citește și: Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său. Bărbatul și-a părăsit familia când copiii săi erau mici

Culiță Sterp, primele imagini de la botezul fiului său Milan. Cât de frumos a fost

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Daniela Iliescu a publicat pe canalul ei de Youtube un clip în care le-a arătat fanilor cât de frumos a fost evenimentul de botez al fiului ei și al lui Culiță, pe nume Milan. Aceasta a făcut mai multe declarații în vlogg-ul despre botez, spunând că ea s-a ocupat de toate detalii și a pus la punct în cel mai mic amănunt.

„Am avut pentru prima oară o ceartă cu Culiță, a fost prima dată când am țipat la el. Aveam impresia că-l bufnește râsul pentru că el nu m-a mai văzut niciodată așa. Relația noastră nu este perfectă, dar toate relațiile sunt așa. Văd mereu „familia perfectă”, dar nu există așa ceva. Eu sunt foarte calmă și vreau să vă mărturisesc că m-am trezit cu multe dureri de șold. Sper să-mi treacă până deseară, dar nici nu mă mai interesează. Sper să pot purta tocurile”, spune Daniela în clipul de pe YouTube.

Deși ei nu au publicat încă fotografii pe conturile personale de socializare, o serie de imagini au apărut pe internet, de la frumosul eveniment.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cum se simte Gabriela Cristea, aproape de finalul carantinei de COVID. Ultimele detalii despre starea de sănătate a prez...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri