Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jane Fonda, despre frumusețe și picanterii la 80 de ani: ,,Trăiesc pentru scenele de dragoste cu el”

,,Nu m-aș fi gândit niciodată ca o băbăciune ca mine să reziste așa de bine și să fie așa de norocoasă”, spunea Jane Fonda într-un interviu acordat Vanity Fair. La 80 de ani, actrița arată formidabil și continuă să fie una dintre cele mai spectaculoase apariții de la Hollywood. 

,,Nu m-aș fi gândit niciodată ca o băbăciune ca mine să reziste așa de bine și să fie așa de norocoasă”, spunea Jane Fonda într-un interviu acordat Vanity Fair. La 80 de ani, actrița arată formidabil și continuă să fie una dintre cele mai spectaculoase apariții de la Hollywood.

Câștigătoare a două Oscaruri – unul pentru ”Klute” și celălalt pentru ”Coming Home” / ,,Întoarcerea acasă” – Jane Fonda a devenit unul dintre cele mai iconice personaje din Cetatea Filmului. O viață la viteză maximă, așa trăiește Fonda care, vara trecută, s-a îmbarcat într-un avion privat, pentru a ajunge rapid la Veneția.

În decembrie, actrița a împlinit 80 de ani și spune că nu are nici cea mai mică intenție să pună frână vieții extrem de active pe care o duce: ,,Sunt al naibii de puternică”, se autocaracterizează Jane Fonda.

Chirurgia estetică este cea care i-au mai dat ,,cel puțin 10 ani de supraviețuire în acest business”. ”Am implant în șold, în genunchi și chiar la unul dintre degetele mari. Da, îmi puteți spune Femeia Bionică”, mai spune ea.

Jane Fonda la 80 de ani, despre picanteriile vieții

Printre subiectele puse pe tapet de Fonda și Lily Tomlin în această producție este dificultatea de a filma anumite scene sexuale, refuzul de a i se acorda un împrumut bancar pentru că probabilitatea de a muri înainte de a achita creditul este foarte mare sau toate probleme în amor cauzate de vârstă. De altfel, sezonul patru s-a deschis cu Tomlin dansând în mijlocul unei mulțimi de dildo-uri animate.

Anul trecut, Jane Fonda (79 de ani) l-a făcut să roşească pe Robert Redford (81 de ani) la conferinţa de presă din cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, când a declarat că „trăieşte pentru scenele de sex cu el“ şi a precizat că îl iubeşte şi îl admiră nespus pe actorul american, alături de care va apărea în al cincilea film.

Recomandari