Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jane Fonda: La 74 de ani am parte de cel mai tare sex din viata mea!

Experienta isi spune cuvantul! Jane Fonda, desi a ajuns la inaintata varsta de 74 de ani, a recunoscut ca si acum are parte de cele mai tari partide de sex din viata ei. Actrita, care a fost maritata de trei ori, spune ca ea si partenerul ei au ajuns sa cunoasca foarte bine tainele sexului si ca reusesc sa se simta bine din acest punct de vedere, in ciuda varstei.

"Cand am avut probleme cu genunchiul, in urma cu doi ani si jumatate, l-am intalnit pe el. Numele lui este Richard Perry, are 70 de ani si este producator muzical. Cand ne-am cunoscut, inca purtam carje. Nu ne-am mai despartit de atunci", a spus Jane Fonda, citata de New York Post.

Celebra actrita a reusit sa isi pastreze fizicul frumos si viguros datorita faptului ca intreaga ei viata a facut sport. In prezent este profesoara de fitness si isi continua astfel acest obicei sanatos.

"Sigurul lucru pe care nu am reusit sa il cunosc in intreaga mea viata a fost adevarata intimitate cu un barbat. Chiar imi doream sa ajung in acest punct inainte sa mor. Acest lucru s-a intamplat cu Richard, ma simt in totalitate sigura cu el. Uneori, cand facem dragoste, il vad cum era el in urma cu 30 de ani", a mai dezvaluit actrita.

Foto: panacheprivee.com

Recomandari