Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jean-Claude Van Damme, dans într-o parcare și în deșert, într-un nou videoclip. Cât de bine se mișcă, la 59 de ani – Video

Jean-Claude Van Damme apare dansând într-o parcare și în deșert, într-un nou videoclip muzical, „Ultrarêve”, lansat de AaRON, un duo francez.

Jean-Claude Van Damme, dans într-o parcare și în deșert, într-un nou videoclip. Cât de bine se mișcă, la 59 de ani – Video

Băieții de la AaRON, Simon Buret și Olivier Coursier, care anterior l-au recrutat pe John Malkovich pentru clipul „Bluson Noir”, din 2015, au spus actorul Belgian a fost cel care i-a abordat, pentru un film la care lucrează.

Conversația lor ar fi dus la momentul în care ei i-au spus lui Jean-Claude Van Damme despre noul lor album, „Anatomy of Light”, ce va fi lansat pe 18 septembrie.

„Jean-Claude ne-a contactat din nou ca să ne spună cât de mult înseamnă pentru el această piesă. S-a oferit să filmeze chiar el videoclipul, în Los Angeles, apelând la fiica lui, Bianca, să îl regizeze. Ultra-visul a devenit ultra-realitate”, au spus băieții de la AaRON.

Astfel, fiica starului, Bianca Van Damme, a regizat clipul, în timp ce fiul lui, Kris Van Damme, a fost operatorul.

Doliu, pentru Sarah Connor din „Terminator”! Sora identică a actriței Linda Hamilton a murit, la vârsta de 63 de ani

„Anatomy of Light” este primul album al AaRON, după cel lansat în 2015, numit „We Cut the Night”.

Recomandari