Jessica Alves, fostul ”bărbat Ken”, dezvăluiri despre ce a pățit după ce a devenit femeie. Ce oferte bizare a primit de la fani

Jessica Alves, fostul ”bărbat Ken”, susține că a primit numeroase oferte de la fanii săi după ce a devenit femeie.

Jessica Alves a vorbit despre ofertele bizare pe care le-a primit din partea fanilor

Profimedia

Jessica Alves susține că mulți bărbați i-au făcut propuneri după ce a trecut prin operația de schimbare de sex.

În vârstă de 37 de ani, Alves s-a operat recent în Thailanda și nu a ezitat să publice rezultatele procedurii pe rețelele de socializare.

Recent, Alves a pozat nud și a publicat imaginea pe Instagram, cu trupul său acoperit în anumite porțiuni doar de emoji-uri.

Ce oferte a primit Jessiva Alves, fostul ”bărbat Ken”, după ce a devenit femeie

După mai mult proceduri de schimbare de sex, Alves a declarat că își caută o nouă iubire după ce a scos de pe rețeaua de socializare poza incendiară, scrie The Sun.

Vezi cum arată acum Jessica Alves, fostul bărbat Ken, în GALERIA FOTO

”Am scos acea poză pentru că mulți bărbați mi-au trimis mesaje și nu știu cum să gestionez așa ceva,” a declarat Alves pentru Mail Online. ”Unii dintre ei mi-au oferit și bani pentru virginitatea mea.”

Citește și: Adevărul despre chipul Jessicăi Alves, fostul ”bărbat Ken”. Cum arată fără pic de machiaj după sute de intervenții estetice

”Un bărbat mi-a oferit cincisprezece mii de lire sterline! Nu mi-aș vinde niciodată corpul, caut o nouă iubire, nu bani.”

”Niciodată n-am avut o relație cu un bărbat gay pentru că întotdeauna am avut creier feminin. Îmi amintesc, atunci când eram copil, că obișnuiam să port hainele mamei și să dansez prin casă și atunci eram fericită.”

”Problema e că n-am pus ochii pe nimeni încă. Vreau ca acea zi să fie magică și specială, așa că trebuie să aștept puțin mai mult pentru asta până când bărbatul potrivit pentru mine o să apară.”

Deși au trecut doar câteva săptămâni de la ultima ei operație estetică, Alves deja se gândește la o nouă intervenție, pentru a-și mări bustul.

”Au trecut nouă zile de la operația mea de schimbare de sex și mă simt foarte bine, pot să cânt, să dansez, pot să fac orice,” a declarat ea într-un video.

”Se simte foarte diferit și azi e prima zi când voi ieși în oraș, o sa merg la un salon să-mi spăl părul, sunt foarte fericită că simt că sunt o persoană nouă.”

”Următoarea operație pe care o voi avea va fi un implant mamar pentru că vreau să am bulstul mai mare și plin. Doctorul va scoate și implantul pe care îl am acum, pentru că tot am probleme cu implantul din bărbie, și îmi voi modela și maxilarul.”

Citește și: Cum arată Jessica Alves după a douăsprezecea rinoplastie. A fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Milano

”Mă simt de parcă m-am născut din nou la 37 de ani,” a continuat Jessica Alves, fostul ”bărbat Ken”. ”Acum sunt pregătită să îmi încep viața drept o femeie fericită.”

Ultimele știri