Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Era o bombă sexy la care visau mii de bărbați, dar alcoolul a distrus-o: „O lună de zile am zăcut în propria mizerie...”

Era modelul Playboy la care visau toți bărbații, însă dependența de alcool a distrus-o! Tânăra a povestit cum, atunci când avea doar 20 de ani, consuma votcă chiar și 24 de ore pe zi, în loc de apă.

Era modelul Playboy la care visau toți bărbații, însă dependența de alcool a distrus-o! Tânăra a povestit cum, atunci când avea doar 20 de ani, consuma vodcă chiar și 24 de ore pe zi, în loc de apă.

Jessica Landon era o figură cunoscută în celebrul conac Playboy. Era tănără, foarte frumoasă și lipsită de inhibiții. Doar că viața alături de Hugh Hefner nu a păzit-o de necazuri.

Avea 20 de ani când a devenit dependentă de alcool. A pierdut tot ce reușise să acumuleze până acel punct, ajungând să locuiască în podul casei unei prietene.

Nu mai știa cum se simte apa. Singurul lichid pe care îl știa era vodca. Boala a dus-o la un pas de moarte, organele ei cedând, rând pe rând.

„O lună de zile am zăcut în propria mizerie, încât acidul din urină mi-a mâncat pielea”, a povestit Jessica.

Astăzi, fostul model Playboy are 37 de ani și a reușit să recapete controlul asupra vieții ei. Ea povestește că, în acea perioadă a vieții sale, băutura era singurul „medicament” ce o ajuta să uite de abuzul sexual la care fusese supusă când era copil.

„Alcoolul a fost singurul „medicament” care m-a făcut să uit de anxietate și depresie.”

Jessica a hotărât că este momentul să își spună povestea, în speranța că alte tinere nu îi vor împărtăși soarta. Cine dorește să afle mai multe despre bătălia ei cu alcoolismul, o poate urmări pe blogul humanonfire.com, dar și pe Instagram: @jessicalandon12

„Iubirea de sine nu se naște din atenția primită de la alții, din bani sau din lucruri materiale. Atâta timp cât suntem în viață, trebuie să avem speranță, să știm că putem să facem mai multe, să fim mai buni. Dacă eu am putut să mă repun pe picioare, oricine poate!”, a adăugat ea.