Live acumAnimatie: Ferdinand
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Kanye West neagă că ar lua bani ca să-l susțină pe Trump: ”Nu mă poate plăti! Am mai mulți bani decât el!” Ce avere au cei doi

Kanye West le-a răspuns celor care l-au acuzat că primește bani pentru a-i face campanie președintelui Donald Trump. Rapper-ul american a negat zvonurile și a dat o replică în stilul său caracteristic.

Kanye West

Hepta

Pe mine nu mă poate plăti nimeni, ca să fie clar! Am mult mai mulți bani decât are Trump!”, a fost replica lui Kanye West, în podcastul amicului Nick Cannon, atunci când a fost întrebat despre zvonurile care-l puneau în ”parteneriat” cu Donald Trump.

Kanye West a fost în centrul mai multor scandaluri în ultima perioadă, după ce și-a anunțat candidatura pentru președinția Statelor Unite, totul culminând cu anumite probleme psihice de care ar fi fost acuzat chiar de mai mulți membri ai familiei.

Chiar dacă a spus că are mai mulți bani decât Donald Trump, conform revistei Forbes, Kanye West are o avere de 1,3 miliarde de dolari, în timp ce președintele SUA se laudă cu o avere de 2,1 miliarde de dolari.

Recomandari