Căutare Live

Katy Perry, aspru criticată pentru o reclamă controversată în care apare: ”Vorbim despre ignoranţă absolută"

Cântăreaţa americană Katy Perry a fost ţinta criticilor după ce a apărut într-o reclamă în care îşi îndeamnă câinele să urmărească mai mulţi koala, informează BBC.

Cântăreaţa americană Katy Perry a fost ţinta criticilor după ce a apărut într-o reclamă în care îşi îndeamnă câinele să urmărească mai mulţi koala, informează BBC.

Artista apare într-o reclamă pentru lanţul de magazine australian Myer. Katy Perry se află în Australia pentru a-şi promova turneul de anul viitor şi a lansat mai multe materiale online pentru această companie. Reprezentanţii Myer susţin că fac tot posibilul pentru a înlătura din materiale ”comentariile ofensatoare” făcute de Perry, după ce un veterinar a criticat campania.

Vorbim despre ignoranţă absolută dovedită de Perry şi Myer”, a spus Claire Madden pentru ziarul Courier-Mail. ”Este nepotrivită în atât de multe feluri. Perry este un model pentru mulţi tineri, iar asta distruge toate munca noastră de a încuraja oamenii să nu îşi lase câinii să aibă contact cu aceste animale”, a adăugat Madden, care concurează la ”Bondi Vet”, un show TV difuzat de Network Ten în Australia.

The Australian Koala Foundation estimează că în sălbăticie există mai puţin de 100.000 de exemplare de koala. Organizaţia RSPCA din Queensland afirmă că aproximativ 110 koala sunt atacaţi şi ucişi de câini în fiecare an în acest stat.

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută cu single-ul ”I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. ”Witness” este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă.

Credit foto: Hepta

Vestea BOMBĂ despre Denisa Manelista a explodat în urmă cu puțin timp: „Medicii au spus că mai există speranțe”... Clipe de groază pentru o vedetă de la noi! A ajuns de urgență la spital după ce a fost atacată de un câine: ”M-au cusut,...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri