Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

O cunoscută vedetă, pozată cu sânii la vedere pe plajă! | Galerie Foto +18

Kerry Katona, fosta membră a trupei Atomic Kitten, a fost fotografiată topless, pe o plajă din Mykonos, în timp ce toate privirile erau ațintite spre ea.

Artista, în vârstă de 38 de ani, și-a arătat cu încredere corpul în timp ce se bronza. pe o plajă din Mykonos.

Ea și-a afișat tatuajul enorm de pe spate în timp ce s-a așezat pe un șezlong. Kerry purta doar un bikini roz strălucitor, în timp ce se plimă nestingherită pe plajă.

"Ești bună rău de tot!" Cum au reacționat bărbații când au văzut-o pe Anda Adam! Îmagini de infarct! |Foto

Fosta cântăreață de la Atomic Kitten a recunoscut recent că a pus câteva kilograme în plus pe ea, dar a sublinita faptul că este fericită în propria piele.

"Da, am luat ceva greutate, dar sunt fericită. Sunt mândră de corpul meu. S-ar putea să nu par sexy, dar eu mă simt sexy!

În ciuda acestui fapt, Kerry, care este mamă a cinci copii a recunoscut de-a lungul anilor că a fost adepta dietelor, dar se pare fără rezultat.

"Nimeni nu se simte cu adevărat bine atunci când ia în greutate, însă opiniile altor persoane despre mine nu sunt treaba mea. Fericirea vine din interior. Mă simt binecuvântată și recunoscătoare. ",spunea Kerry

Cine este Kerry Katona

Kerry, în vârstă de 38 de ani, s-a născut pe 6 septembrie 1980 și este cântăreață și vedetă TV. A fost membră al grupului de fete Atomic Kitten din 1998 până a renunțat în 2001.

Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografiile vedetei dau palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

Kerry este în prezent singură, iar în 2019 a încercat și nu a reușit să-și găsească dragostea în emisiunea Celebs Go Dating.

Kerry are cinci copii din trei căsătorii. Are doi copii, Molly și Lily, cu fostul star al Westlife Brian McFadden, cu care s-a căsătorit în 2002. Cuplul s-a despărțit în 2004.

În 2007, Kerry s-a căsătorit cu șoferul de taxi, Mark Croft, într-o ceremonie privată în Gretna Green. La scurt timp, s-a născut fiica cuplului, Heide, iar în 2008 a mai născut un băiat, Maxwell. Ei și-au anunțat despărțirea în 2009 și au divorțat în 2011. Kerry s-a căsătorit apoi cu George Kay în 2014 și au avut-o pe Dylan-Jorge, dar cuplul s-a despărțit. în prezent diva este singură.

Recomandari