Căutare Live

O vedetă americană este pe cale să devină CEA MAI TÂNĂRĂ MILIARDARĂ care s-a îmbogățit singură. Cât valorează brandul ei

Vedeta americană Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, este pe cale să devină cea mai tânără miliardară care s-a îmbogățit singură.

Vedeta americană Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, este pe cale să devină cea mai tânără miliardară care s-a îmbogățit singură.

Trend-setter, blogger şi afacerist, Kylie este cea mai tânără dintre surorile Kardashian este şi cea mai de succes. Brandul Kylie valorează 900 de milioane de dolari.

La 20 de ani, ea nu are încă vârsta necesară ca să cumpere sau să consume alcool. Însă, tânăra este mamă şi este pe cale să devină primul miliardar al familiei.

Cel mai important, a făcut banii prin forţe proprii. Firma de cosmetice lansată cu 2 ani în urmă s-a dovedit o idee excelentă.

Săptămâna trecută, stocurile firmei de cosmetice tocmai au fost refăcute după ce s-au epuizat în nici jumătate de an.

Spre deosebire de alte firme care vând produse de înfrumuseţare, Kylie vinde aproape exclusiv online, iar succesul nu o ocoleşte. Firma ei este evaluată la 800 de milioane de dolari.

De altfel, tot ce se leagă de numele ei devine instantaneu hit. Un milion de dolari valorează o singură postare pe instagram.

Zilele trecute ea a anunţat că renunţă la injecţiile cu botox din buze, iar sute de fani au anunţat deja că îi vor urma exemplul.

Dacă va continua pe acest trend, Kylie ar putea să ajungă miliardar înaintea lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a atins acest statut la vârsta de 23 de ani.

SCANDAL URIAȘ cu Monica Tatoiu în prim plan. Toată lumea a fost scandalizată!... A atras toate privirile! Ana Ularu, SEDUCĂTOARE la brațul lui Keanu Reeves. Ce spune actorul despre ea - VIDEO...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x