Căutare Live

Laurențiu Reghecampf, imagine înduioșătoare cu băiețelul său și al Corinei Caciuc. Cum l-a fotografiat pe micuț

Laurențiu Reghecampf trece prin cele mai frumoase momente din viața sa. Antrenorul de fotbal a devenit tătic de băiat pentru a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc, a născut în urmă cu aproximativ o săptămână, iar primele imagini cu micuțul au început să apară pe Internet. Iată cum și-a fotografiat fiul cel mic fostul soț al Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf trece prin cele mai frumoase momente din viața sa

Instagram

Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Corina Caciuc, iubita antrenorului de fotbal, a născut pe 19 mai 2022.

La scurt timp de la marele eveniment din viața sa, fostul soț al Anamariei Prodan a vrut să dea vestea și prietenilor din mediul online prin intermediul unei poze cu ceilalți doi băieți ai săi: „Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata❤️🙏”.

Citește și: Laurențiu Reghecampf dă de bănuit că urmează o nuntă cu iubita sa, Corina Caciuc. Ce l-a dat de gol

Antrenorul de fotbal nu s-a putut abține și a publicat prima imagine cu fiul său și al Corinei Caciuc. Acesta s-a lăsat fotografiat în timp ce își ține copilul în brațe. Un lucru este evident din imagine, Laurențiu Reghecampf radiază de fericire.

Ce imagine a publicat Laurențiu Reghecampf pe Internet cu fiul său cel mic, la o săptămână de când Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf este un tată fericit și împlinit de când iubita sa i-a adus pe lume cel de-al treila fiu, Liam. Antrenorul de fotbal mai are doi băieți din relațiile cu fostele partenere, Anamaria Prodan și Mariana Pfeiffer.

Deși se află în plin proces de divorț cu fosta soția, Laurențiu Reghecampf acordă foarte mare atenție iubitei sale și fiului lor. Acesta petrece mult timp în compania micuțului, pe care îl mai publică din când în când pe rețelele sociale.

Citește și: De ce refuză Anamaria Prodan să se prezinte la procesul deschis de Corina Caciuc. Ce acuzații i se aduc impresarei

De curând, fostul soț al Anamariei Prodan a distribuit o imagine cu mânuțele și burtica fiului său cel mic. Liam a acaparat atenția internauților cu bluzița sa adorabilă pe care scrie: „Te iubesc tati!”

Imaginea cu micuțul Liam a înduioșat inimile internauților, motiv pentru care a strâns o mulțime de reacții pozitive și 3 mii de like-uri. De asemenea, se poate observa faptul că Laurențiu Reghecampf este topit după fiul său mai mic.

„Să vă trăiască băiețelul și să vă iubiți toată viața cu bune și cu rele până la bătrânețe ❤️”, „Înțelegere👏, respect și liniște❤️!”, „Să vă trăiască minunea! Multă sănătate și liniște!❤️” sau „Ce poate fi mai frumos decât o minune!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au vrut să transmită felicitări și cuvinte frumoase.

Care a fost reacția Anamariei Prodan când a aflat că Laurențiu Reghecampf a devenit tată

Anamaria Prodan a oferit o declarație în exclusivitate pentru a1.ro după ce antrenorul Universității Craiova a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Impresara a încercat să fie cât mai transparentă și directă în ceea ce privește mesajul transmis fostului soț.

“Să-i trăiască și la mai mulți cu mai multe! Trebuie populata planeta :) că e lipsă de bărbați pe planetă”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena 1.

În prezent, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț. Cei doi au stat o perioadă lungă pe buzele tuturor după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc.

Răzvan Fodor, cu două ore înainte ca soția să plece de acasă pentru două luni: “Cine zice că revederea e frumoasă, să m... Cum se înțeleg Alex Velea și fiica Antoniei: „Chiar dacă nu sunt tatăl ei”. Care este relația dintre cei doi...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x