Lavinia Pîrva, imagine cu fiul său și al lui Ștefan Bănică. Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior au devenit părinți în primăvara anului 2019, însă cei doi au evitat să se afișeze cu băiețelul lor.

Lavinia Pirva și Ștefan Bănică Junior au devenit părinți în primăvara anului 2019

Antena 1 & Instagram

Cu toate acestea, Lavinia a făcut o excepție și a postat o imagine cu micuțul Alexandru. În captura publicată pe contul său personal de Instagram, artista își ține în brațe fiul, care stă întors cu spatele spre obiectivul camerei de fotografiat.

Lângă el, partenera lui Ștefan Bănică Junior radiază de fericire.

”A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea tine în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea.”, a scris ea la descrierea imaginii.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, surprins de paparazzi în compania unei tinere misterioase. Ce gest galant a făcut când au ajuns la restaurant

Poza a strâns câteva mii de like-uri pe Instagram, iar fanii nu s-au putut abține să nu lase comentarii cu inimioare.

Cum comenta Lavinia Pîrva zvonurile despre divorțul de Ștefan Bănică Junior

În noiembrie 2020, Lavinia Pîrva a comentat zvonurile conform cărora căsnicia sa cu Ștefan Bănică a ajuns la final.

Acestea au apărut după ce bruneta a fost surprinsă fără verighetă, lucru care i-a făcut pe mulți să se gândească la divorț.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Unde sunt aceștia și ce s-a întâmplat cu ei până acum

Nici vorbă de acest lucru, spune Lavinia Pîrva, care a renunțat la bijuterii pentru a-și menține familia sănătoasă, având în vedere perioada prin care trecem cu toții.

Pentru a clarifica lucrurile, vedeta a publicat un mesaj pe contul său de Instagram:

"Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crăpa de ziuă̆! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. (...)

Citește și: Lavinia Pîrva, perechea de cercei care a atras toate privirile. Cum au reacționat oamenii din mediul online

Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de "surse din anturajul cuplului" , asta mai lipsea :) !

Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipeș̦te covidul de metal? (...) Dacă̆ considerați că acestea sunt lucruri mai puț̦in importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă̆ spun ca să dormiți liniștiți!

Când voi divorța, vă̆ sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!"

Ultimele știri