Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Lidia Buble, filmată în cadă! Artista a renunțat la inhibiții și i-a bucurat pe fani cu imagini îndrăznețe

Lidia Buble și-a uimit fanii cu o apariție de senzație! Cântăreața s-a filmat când face baie, iar imaginile au făcut senzație pe Instagram.

Lidia Buble face senzație pe Instagram (sursa foto: instagram)

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și urmărite artiste din România, aceasta având mai bine de un milion de fani doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Recent, cântăreața a făcut un Story chiar în timp ce se răsfăța în cadă. Ulterior, artista a dezvăluit că a petrecut mai bine de trei ore și jumătate în baie, depășind astfel un record personal. Totodată, Lidia Buble a fost și momentul în care a făcut dezvăluiri neașteptate despre copilăria sa.

citește și: În ce relație au rămas Lidia Buble și Răzvan Simion, de fapt! Detaliul dezvăluit după despărțire

„Doamne ferește, astăzi cred că am bătut recordul. Nu vreți să știți cât am stat în cadă. Niciodată nu cred că am stat atât, am stat trei ore și jumătate în cadă! Nu vreți să știți cum am pielea! De fapt, eu cred că acum profit cumva de toată perioada asta, fiindcă eram unsprezece copii, atunci când eram mică.

Lidia Buble, filmată în cadă! Artista a renunțat la inhibiții și i-a bucurat pe fani cu imagini îndrăznețe

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Nu aveai timp să faci baie în cadă, nu aveai timp să lenevești atâta, făceam câte doi-trei odată. Trebuia să lași apa pentru următorii, pentru că nu ne permiteam să ne lăfăim chiar așa, fiecare cu cada lui.

citește și: Fusta mini care garanteaza un accident vestimentar. Cat de sexy s-a pozat Lidia Buble pentru fanii ei

Așa că, de fapt, cred că profit de timpul acesta și stau în cadă cât pentru toți anii în care mi-am dorit să stau. Eu în cadă îmi fac planurile de viitor, în cadă am foarte multă inspirație. Nu știu de ce acolo uit de toate și reușesc să-mi fac planuri”, a dezvăluit Lidia Buble, prin intermediul unui video postat pe pagina sa oficială de Instagram.

Recomandari