Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lidia Buble, într-o rochie albă, transparentă și udă, la malul mării. Imaginea care a aprins imaginația fanilor

Frumoasa Lidia Buble, mereu o apariție surprinzătoare, își încântă din nou cei 1,3 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Lidia Buble, într-o rochie albă, transparentă și udă, la malul marii. Imaginea care a aprins imaginația fanilor

instagram/lidiabuble/

Frumoasa cântăreață Lidia Buble este în prezent implicată în multe proiect, pozând pentru diverse branduri și continuând să cânte, în timp ce cariera ei muzicală înflorește din ce în ce mai armonios. Cu toate acestea, artista nu uită să se bucure și de timpul liber.

🪐🪐🪐

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Blonda focoasă, care este acum în cea mai bună formă a ei, impresionează fanii de pe Instagram cu poze îndrăznețe. Cu aerul de femeie independentă, Lidia pozează în ținute îndrăznețe la malul mării, lăsând imaginația fanilor să zboare.

📍

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Pe lângă costumele de baie în care apare, punându-și în evidență silueta de invidiat, Lidia s-a pozat la malul mării într-o cămașă albă, transparentă și udă.

Complimentele fanilor în extaz nu au întârziat să apară. “Wow Lidia ce frumoasă ești😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹”, “Sexy senzuala 💋💋💋💋” sunt doar câteva dintre comentarii. De asemenea, și fanii din străinătate și-au exprimat admirația pentru frumoasa cântăreață, prin comentarii precum “Woww k guapa eres❤️😘😘😘😍”.

Recomandari