Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lidia Buble s-a filmat în pat, într-o ipostază ce i-a înnebunit pe fani! Ce detaliu s-a văzut

Lidia Buble are mai bine de un milion de urmăritori doar pe Instagram și fiecare poză publicată de vedetă devine instant virală, adunând zeci de mii de reacții și numeroase comentarii. De curând, cântăreața s-a filmat în pat, într-o ipostază ce i-a înnebunit pe fani!

Lidia Buble și-a uimit fanii de pe Tik Tok

Frumoasa cântăreață are toate motivele să fie mândră, mai ales de când a lansat un hit ce se bucură de succes chiar și peste hotare, în Marea Britanie.

Lidia Buble face senzație pe pagina sa de Tik Tok

Lidia Buble are toate calitățile unui artist de succes și fanii o adoră nu doar pentru vocea cu timbru special, ci și pentru modul în care arată sau pentru felul său de-a gândi.

Recent, Lidia Buble a postat pe pagina sa oficială de Tik Tok un clip video filmat în pat, în care o putem vedea pe cântăreață într-o ipostază mai mult decât surprinzătoare. Cu părul prins în fundă, exact precum o fetiță de doar câțiva ani.

citește și: Fanii Lidiei Buble au tras o sperietură pe cinste! Cum s-a filmat artista, pe Tik Tok: „Omul păiangăn”

Cu ajutorul unui sunet special, artista a creat un video savuros, în care imită modul în care o copilă încearcă din răsputeri să silabisească în limba engleză cuvântul „tomată”, dar nu reușește, iar rezultatul este amuzant!

@lidiabubletok

Baby girl🍼🍭🦄 ##foryou ##fyp ##viral ##tiktot ##funny ##funnyvideos

♬ Can you say Monamatoe - 350snake

Clipul video postat de Lidia Buble i-a înnebunit pe fani și în scurt timp acesta a adunat mai bine de două sute de mii de vizualizări și mii de reacții, pe Tik Tok.

citește și: Lidia Buble, dans provocator, în sala de sport! Vedeta a făcut un show de senzație în timpul antrenamentului

Lidia Buble este extrem de activă pe platformele de socializare și are mereu grijă să își surprindă admiratorii cu poze și clipuri video.

Artista are o relație extrem de specială cu fanii săi, pe care nu de puține ori îi numește „bublișori”.

Recomandari