Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Fotografii interzise minorilor. Fosta soție a unui cunoscut sportiv a rămas topless fără să vrea! (Foto)

De multe ori, valurile mărilor și oceanelor sunt cei mai mari dușmani ai fetelor sexy de pe plajă și cei mai de nădejde aliați ai bărbaților care se întreabă ce minunății se află sub costumele de baie minuscule

De multe ori, valurile mărilor și oceanelor sunt cei mai mari dușmani ai fetelor sexy de pe plajă și cei mai de nădejde aliați ai bărbaților care se întreabă ce minunății se află sub costumele de baie minuscule.

Lily Becker a devenit cunoscută în întreaga lume datorită mariajului pe care l-a avut cu fostul număr 1 mondial la tenis masculin, Boris Becker. Divorțată de fosta glorie sportivă a Germaniei, Lily se bucură din plin de libertate și alege destinații exotice pentru scurtele vacanțe din această perioadă.

Într-o astfel de ieșire la plajă, unde a fost însoțită de copiii săi, Lily a rămas fără apărare în fața valurilor puternice. Apa agitată a lăsat-o fără sutien pe frumoasa mulatră, care a reușit cu greu să-și acopere goliciunea. Chiar dacă oamenii de plajă au ratat momentul, aceștia se pot bucura de priveliștea unică datorită celebrilor paparazzi, care au urmărit-o cu atenție și au sperat că vor reuși să importalizeze un astfel de moment unic.