Lindsay Lohan, din nou în centrul atenției! A fost surprinsă beată, în Grecia! Imaginile incredibile au făcut senzație pe internet

Lindsay Lohan revine în atenţia publică, după o lungă perioadă în care a preferat să stea departe de ochii lumii! 

Lindsay Lohan revine în atenţia publică, după o lungă perioadă în care a preferat să stea departe de ochii lumii! Şi, cu toate că a declarat sus şi tare că perioada în care a ţinut prima pagină a tabloidelor este istorie, a reuşit să devină virală pe Internet cu o coregrafie cel puţin dubioasă.

Lindsay a fost filmată în timp ce dansa din tot sufletul pe scena clubului pe care îl deţine în Mykonos. Internauţii susţin că nu ar fi putut să se mişte aşa, dacă nu ar fi consumat ceva. După care au început să o parodieze.

Într-o salopetă argintie, Lindsay Lohan pare că se distrează de minune. Pe ringul de dans, în Grecia, mişcările actriţei de 32 de ani par, totuşi, pe alocuri, cam stângace. Internauţii care au văzut imaginile sunt convinşi că vedeta este sub influenţa alcoolului şi au lansat chiar o provocare.

Imaginile ce le au protagoniste pe actriţa Busy Philipps şi scriitoarea Kelly Oxford sunt filmate într-o bucătărie. "Sincer, este mult mai greu să respecţi paşii decât poate părea", au scris, acestea, în dreptul filmului postat pe instagram. "Respect!". Amuzate, Chrissy Teigen şi Rumer Willis s-au oferit şi ele să li se alăture, în timp ce alţi internauţi au trecut chiar la fapte.

Ultimele știri