Antena Căutare

Surpriză în showbiz! Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă: "Mă mărit..."

Surpriză mare în showbiz pentru fanii Lorei. Artista a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Proaspăt întoarsă din Bali, Lora are planuri mărețe.

Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

Facebook/ Lora

Una dintre cele mai iubite cântărețe din România, Lora a pășit în fața altarului, dar nu pentru a-și uni destinul cu Ionuț Ghenu, ci pentru un rol pe care îl interpretează într-un film.

Potrivit Antena Stars, artista este implicată într-un proiect de film, care are în distribuție mai mulți actori cunoscuți din România. Imaginile cu Lora în rochie de mireasă au fost publicate pe internet, stârnind rapid curiozitatea fanilor.

Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu

Întrebată când va face pasul cel mare și se va căsători cu Ionuț Ghenu, Lora a spus că încă nu are planuri pentru o nouă nuntă. Vedeta a mai fost măritată în trecut cu co-prezentatorul iUmor, Dan Badea.

”Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi. Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație", a declarat Lora, pentru Revista VIVA!

Cu cine se iubește singurul român care face furori la Hollywood? Superba blondă a întors toate privirile... Alina Eremia, surpriză uriașă pentru fani! Cu cine vrea să lanseze o piesă nouă...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x