Căutare Live

Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament

Decizia Loredanei Chivu de a își mări posteriorul i-a adus multe probleme de sănătate, pe care vedeta tot încearcă să le depășeașcă. Din păcate pentru ea, a fost nevoită să-și facă peste 14 operații pentru remedierea problemelor, dar durerile nu slăbesc.

Decizia Loredanei Chivu de a își mări posteriorul i-a adus multe probleme de sănătate, pe care vedeta tot încearcă să le depășeașcă

Instagram

În ultima perioadă, Loredana Chivu a trecut prin mai multe operații după ce posteriorul ei a fost distrus în timpul unei intervenții care avea ca scop mărirea lui.

La vremea respectivă, blondina nu a vorbit despre probleme sale, însă s-a deschis la Antena Stars, unde a dezvăluit că a făcut septicemie și a fost la un pas de tragedie.

"Am făcut septicemie, am avut tensiunea 6, am fost internată șapte zile în spital și era să mor pe masa de operție. A ajuns să fie ceva general în momentul e față. Foarte speriată sunt! Îmi tremură mâna pe microfon, nici măcar nu știu să vorbesc despre asta", spunea Loredana cu lacrimi în ochi.

Citește și: Cum arată Loredana Chivu într-o salopetă din plasă. Imaginea la care i-a comentat și Simona Trașcă: "Ești o femeie magică"

Ce sumă plătește Loredana Chivu pe tratament după operația nereușită la posterior

Conform Cancan, Loredana Chivu merge foarte des la control pentru că durerile nu par să se diminueze. Vedeta face analize după analize și urmează un tratament special.

Ba mai mult, ea ar putea fi supusă unei noi operații sau va avea nevoie de un nou tratament medicamentos, în funcție de rezultatele testelor. În plin scandal cu clinica despre care Loredana Chivu spune că i-ar fi distrus posteriorul, ea a început recuperarea la o unitate din România.

Inițial, acesteia i s-a spus că va fi bine după o perioadă de șase luni, pentru care ar fi plătit 50.000 de euro. Însă, cu toate că a acceptat pe loc să achite suma, lucrurile nu au stat deloc așa și perioada de tratament s-a tot prelungit.

Citește și: Loredana Chivu a purtat o rochie cu un decolteu răvășitor, dar alt detaliu le-a atras atenția fanilor. Ce au observat

În total, din cauza acestei probleme, fosta asistentă a lui Dan Capatos a ajuns de 14 ori pe masa de operații. Potrivit publicației citate, medicii sunt rezervați în ceea ce o privește pe Loredana Chivu și că deocamdată nu știu când se va putea face reconstrucția fesieră.

Costurile intervenției se vor ridica la câteva zeci de mii de euro.

Costel Șampanie și logodnica lui s-au despărțit. Ce și-au reproșat cei doi, într-un live pe internet... Simona Trașcă nu mai e o femeie liberă. Vedeta a recunoscut relația și are numai cuvinte frumoase la adresa lui...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri