Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Loredana Chivu, găsită inconștientă de medici. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta asistentă TV și care este starea ei

Loredana Chivu trece prin momente cumplite și se simte din ce în ce mai rău. După ce a mărturisit că era să își piardă viața pe masa de operații, fosta asistentă TV a fost găsită inconștientă de către medici.

Loredana Chivu trece prin momente cumplite și se simte din ce în ce mai rău

Antena Stars

În ultima perioadă, Loredana Chivu a fost pe buzele tuturor, însă veștile pe care le aduce nu sunt unele bune. Aceasta a mărturisit recente că se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar în urmă cu două luni era să își piardă viața pe masa de operații.

Deși duce o viața luxoasă și își poate permite orice, se pare că problemele de sănătate nu au evitat-o pe frumoasa asistentă TV, care începe să se simtă din ce în ce mai rău pe zi ce trece.

Recent, Loredana Chivu a chemat o ambulanță, însă până au ajuns medicii, vedeta a leșinat și a fost găsită inconștientă în casă. Aceasta a spus că s-a confruntat cu o criză de rinichi, iar durerile nu îi mai dădeau pace încă de dimineață.

Astăzi când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice în partea abdomenului, extrem de puternice. Am stat așa timp de 4 ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență. M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment.”, a declarat Loredana Chivu într-un interviu pentru Showbiz Report, de la Antena Stars.

Citește și: Cate operații estetice are, de fapt, Loredana Chivu. Blondina a fost la un pas de tragedie după ultima intervenție

Fosta asistentă TV a fost inconștientă timp de o oră, iar medicii de pe ambulanță i-au spus să își facă câteva analize amănunțite în ceea ce privește această problemă de sănătate. Vedeta s-a mai confruntat și în trecut cu durerile de rinichi, însă a trecut cu bine peste ele.

Vedeta a decis să fie tratată la domiciliu pentru a evita spitalele în aceasta perioadă grea, iar starea ei nu este una tocmai bună. Medicii i-au recomandat să stea acasă, să nu facă prea multă mișcare, să bea foarte multe lichide și să ia tratamentul necesar.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Loredana Chivu

Loredana Chivu trece prin momente cumplite de mai bine de nouă luni de zile, iar vizita de la medic a devenit o rutină pentru ea. Aceasta a mărturisit că a încercat să vorbească cu mai mulți medici din țară, însă majoritatea i-au refuzat cazul.

"Este o problemă de sănătate foarte gravă. S-a ajuns foarte departe! S-a ajuns în punctul în care în momentul de față nu am o soluție, atât de grav este!", a spus Loredana Chivu, conform sursei citate.

Frumoasa blondină a mărturisit că a făcut speticemie și că a fost internată timp de 7 zile în spital, unde era să își piardă viața pe masa de operații.

Citește și: Celebrul bucătar Salt Bae, cucerit de o blondă din România! Imagini incendiare cu cei doi, în Dubai

"Am făcut septicemie, am avut tensiunea 6, am fost internată șapte zile în spital și era să mor pe masa de operție. A ajuns să fie ceva general în momentul e față. Foarte speriată sunt! Îmi tremură mâna pe microfon, nici măcar nu știu să vorbesc despre asta", a mai adăugat ea, vizibil speriată de situația în care se află.

Recomandari