Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme! Imagini de infarct cu blondina! | Foto

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme. Ba mai mult, vedeta și-a făcut și o liposucție. Blondina se declară acum mulțumită de aspectul ei fizic, însă se pare că întâmpina dificultăți cu recuperarea.

Loredana Chivu a cerut implanturi care nu existau pe piață și le-a obținut. Au fost create special pentru dorința ei, iar acum, la cât de fericită se arată, pare-se că totul a meritat, doar ca recuperarea pare ca grea pentru blondină.

Fostul șef Formula 1 a devenit tată la 90 de ani! Soția lui în vârstă de 44 de ani i-a dăruit un băiat! „Sunt atât de mândru!”

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme! Imagini de infarct cu blondina! | Foto

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Loredana Chivu a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 la implanturile de 1.050! Practic, acum are silicoane de două kilograme.

Tataee de la BUG Mafia, tătic pentru a patra oară! |Video

„Mi-am dorit o mărime mai mare și am obținut-o. 1.050! Am trecut de la 800 la 1.050!”, a spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme! Imagini de infarct cu blondina! | Foto

Loredana Chivu și-a făcut și liposucție

Pentru ca "reparația" să fie capitală, pe lângă implantul mamar, Loredana Chivu a recurs și la liposucție,

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, a mai dezvăluit Loredana Chivu.

Adevăratul motiv pentru care ar fi ars mașina Loredanei Chivu! |VIdeo

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme! Imagini de infarct cu blondina! | FotoSe pare, totuși, că recuperarea este destul de grea, după cum afirmă vedeta pe InstaStory.

Dupa interventiile suferite, recent, se pare ca blondina suferă dureri groaznice. Loredana Chivu a vorbit despre recuperea grea prin care trece, însă e optimistă!

Cum a reușit Angela Rusu sa slăbească aproape 30 de kg! Ce dietă simplă a folosit artista! | VIDEO

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme! Imagini de infarct cu blondina! | FotoLoredana Chivu este una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc. Niciodată blonda nu și-a ascuns intervențiile pe care le-a făcut pentru modelarea trupului său de zeiță.

Recomandari