Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Loredana Groza continuă să șocheze! Cântăreața s-a pozat cu decolteul la vedere. „E frumos din partea ta”

Cântăreața Loredana Groza continuă să își șocheze fanii, care s-au împărțit în două tabere după recentelea apariții ale acesteia. Artista s-a pozat cu sânii pe afară în timp ce dansa la bară.

Loredana Groza continuă să își șocheze fanii

Citește și: Loredana, SÂ NI trăiești! Un sfert de veac de împliniri mărețe

Cântăreața are 49 de ani, iar aceasta vârstă nu o împiedică să meargă zilnic la sală. Într-una dintre postările de pe rețelele sociale, artista s-a pozat în timpul unui exercițiu cu bara. Însă, aceasta nu a băgat de seamă decolteul generos pe care l-a lăsat la vedere.

Citește și: Loredana Groza ne-a făcut săptămâna mai bună. Mult mai bună! A venit cu un decolteu uriaș și a recunoscut fără rușine: ”Am avut relații de-o noapte!”

Loredana Groza este preocupată de modul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, artistă își petrece mult timp în sala de forță. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu întârzie să pară.

“Bombonică, bombonea… e frumos din partea ta… să faci sport cât pentru toți… din slănini sa ne salvezi. Jur, când te văd la sală, mă molipsesc și eu.” , este unul dintre comentariile la postarea artistei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro