Loredana Groza se dezbracă de inhibiții. Într-o rochie din dantelă neagră, ce lasă la vedere lenjeria intimă

Loredana Groza s-a jucat din nou cu mințile internauților, postând o fotografie într-o ținută incendiară, ce pune la încercare imaginația fanilor.

Loredana Groza se fotografiază adesea în ținute incendiare.

antena 1

Frumoasa jurată X Factor s-a fotografiat din nou într-o ipostază incendiară, lângă cadă, dar de această dată nu mai e doar acoperită de spumă. Superba Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, s-a lăsat fotografiată într-o rochie transparentă, din dantelă neagră, ce lasă la vedere lenjeria intimă neagră.

Rochia cu despicătură pe piciorul stâng și cu umerii goi îi pune în valoare silueta suplă, lucrată la sală. Frumoasa blondină a pozat dezinvoltă într-o rochie pe care alții ar considera-o o ținută curajoasă. Loredana a ales și o pereche de botine asortate.

Citește și: Loredana Groza, poziție amețitoare în vacanță. Cum a avut curajul să se filmeze pe plajă, în văzul tuturor

Deși și-a obișnuit urmăritorii cu fotografii în ipostaze incendiare, Loredana Groza devine mereu tot mai creativă și mai îndrăzneață în ceea ce privește alegerea ținutelor sale.

Fanii au copleșit-o cu complimente, fiind impresionați de silueta cântăreței și de atitudinea ei de divă.

“Gorgeous Lori 😍❤️❤️❤️❤️”

“Frumoasa foc❤️❤️”

“Superbă ❤️😘”

“❤️❤️Mereu la înălțime!👏👏”

Loredana se bucură de o vacanță extraordinară în Maldive, împărtășind unele dintre cele mai frumoase momente cu cei 555.000 de urmăritori ai săi.

Loredana Groza nu va renunța niciodată la scenă

Loredana Groza, cunoscută și peste hotare pentru talentul său, este una dintre cele frumoase și apreciate artiste din România.

“Eu sunt o persoană extrem de rușinoasă, în ciuda aparențelor. Pentru mine singurul loc în care dispare această stare este pe scenă”, a spus Loredana.

Pentru ea, scena înseamnă ce înseamnă pentru o pasăre zborul, dezvăluind că se simte pe scenă o face să uite de toate necazurile, intrând în stare de grație.

Citește și: Loredana, cu bustul acoperit doar de niște steluțe minuscule, a făcut show în Maldive. Transparența care lasă detalii intime

“Efectiv sunt ca într-un vortex și mă transform”, a mărturisit artista într-un interviu pentru Antena Stars.

Deși și-a petrecut o mare parte din viață pe scenă, începând încă din copilărie, Lori spune că nu va renunța niciodată la muzică, indiferent de vârsta ei. Pentru ea scena nu reprezintă un loc în care intră în competiție cu alți artiști, ci cu ea însăși, dorindu-și mereu să fie și mai bună în ceea ce face.

Dezvăluiri despre viața de familie

Loredana Groza, una dintre marile voci ale României și-a dezvăluit secretele, care au stat la temelia unei căsnicii perfecte, așa cum este a ei.

"Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc", spune Loredana potrivit Viva.ro.

Despre creșterea copiilor ei, diva a povestit:

"Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește. Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu".

Ultimele știri