Loredana, imagine incendiară în cadă. Ipostaza in care fanii nu au mai văzut-o până acum

Loredana surprinde din nou, de data aceasta cu un look rock. Artista s-a lăsat fotografiată în cadă, cu chitara în mână.

Loredana a publicat o fotografie realizată în cadă, cu o chitară în mână

Instagram

Loredana nu încetează să-și uimească fanii. Artista a publicat recent o fotografie în care apare cu o chitară în brațe, stând în cadă. Vedeta are un machiaj negru, care îi conferă o notă de duriate, iar outfitul ei este unul rock. În imagine vedeta are breton și o atitudine dură.

Loredana își încântă fanii cu fel de fel de apariții, care mai de care mai extravagante.

Fanii au fost încântați și de această ipostază în care a apărut Loredana.

„Cea mai bună interpretă de muzică de la noi”, „Ești o adevarată divă”, „Sexy”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana în dreptul fotografiei postate recent pe contul său de Instagram.

Citește și: Loredana, fotografia în furou care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a lăsat pozată artista în intimitatea casei

Loredana, colaborarea anului cu cei mai în vogă maneliști

Loredana a impresionat recent publicul, prin prisma celei mai recente colaborări.

Loredana, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie lansează împreună „Fericire” și „Bună dimineața”.

Pentru prima oară împreună, unele dintre cele mai cunoscute și apreciate voci din România fac echipă pentru un proiect excepțional format din două single-uri inedite. În doar o oră, clipul a strâns peste 40.000 de vizualizări.

Citește și: Loredana, imagini incendiare din sala de sport. În ce ipostaze a avut curajul să se filmeze diva

Loredana Groza colaborează cu Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru o poveste muzicală în două părți: „Fericire” și „Bună dimineața”.

Citește și: Răspunsul Loredanei Groza la întrebarea lui Mihai Bendeac: "Vrei să fii soția mea?" Care a fost reacția actorului

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești", povestește artista.

Citește și: Cum a reușit Baboiash, manelistul care apare cu Loredana în cel mai recent videoclip, să slăbească 80 de kg. Cum arăta înainte

Producer-ul din spatele acestui proiect este nimeni altul decât Costi, cel care a creat această colaborare surpriză cu Loredana Groza, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru două piese ce se vor auzi vara aceasta: „Fericire” și „Bună dimineața”, însoțite de un videoclip plin de culoare, eye candy, în regia lui Alex Ceaușu.

Ultimele știri