Loredana, maneaua verii. După succesul piesei „Bună dimineața” vrea să ia din nou trendingul cu asalt cu „Suflet și trup”

Loredana a lansat o manea nouă, cu care ia cu asalt trendingul românesc de pe YouTube. Piesa deja face furori. Cum sună melodia.

Loredana, nouă piesă cu care face furori pe Youtube

Instagram

Loredana are un succes răsunător în muzică în ultima perioadă. Iar acest lucru se datorează în special pieselor lansate în colaborare cu cei mai în vogă maneliști ai momentului.

Loredana a lansat o manea nouă cu care a intrat aproape instant în trendingul românesc

Loredana muncește din plin, atât pentru show-urile tv din care face parte, cât și în muzică. După succescul fulminant cu maneaua „Bună dimineața”, Loredana a revenit în topuri cu piesa „Suflet și trup”.

Melodia a fost concepută pe aceeași rețetă ca prima. Astfel că, mai mulți maneliști celebri au cântat alături de ea. Piesa are deja succes, dat fiind faptul că a fost propulsată imediat în topurile muzicale, urcând imediat în trending-ul românesc.

Muzica piesei „Suflet și trup” a fost concepută tot de Costi, iar de versuri s-a ocupat Alina Manolache.

Citește și: Loredana a petrecut în mare fel, alături de prieteni, de ziua ei. Ce imagini a publicat vedeta

În videoclipul regizat de Alex Ceaușu, Loredana a fost îmbrăcată foarte provocator și a purtat pe ea mai multe lanțuri. Piesa cu ritmuri orientale a fost lansată în colaborare cu Costi, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean și Ștefan. Cu unii dintre artiștii amintiți acum, ea a mai colaborat și pentru prima melodie.

Loredana a știut întotdeauna cum să se mențină în topurile muzicale și cum să-și muleze stilul cu tendințele actuale. Iată că, pentru valul nou din muzica românească, Loredana a reușit imediat să fie în vogă.

Citește și: Loredana, poză inedită alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Elena: "Această poză emană iubire efectiv!"

Loredana, hit-ul „Feircire. Bună dimineața”, interpretat cu mai mulți cântăreți de manele celebri

Loredana, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie lansează împreună „Fericire” și „Bună dimineața”.

Pentru prima oară împreună, unele dintre cele mai cunoscute și apreciate voci din România fac echipă pentru un proiect excepțional format din două single-uri inedite. În doar o oră, clipul a strâns peste 40.000 de vizualizări, iar acum piesa are pe 21 de milioane de vizualizări.

Citește și: Loredana într-o pereche de colanți cu efect de hologramă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești", povestea artista.

Producer-ul din spatele acestui proiect este nimeni altul decât Costi, cel care a creat această colaborare surpriză cu Loredana Groza, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru două piese ce se vor auzi vara aceasta: „Fericire” și „Bună dimineața”, însoțite de un videoclip plin de culoare, eye candy, în regia lui Alex Ceaușu.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri