Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imaginea care a încins internetul! Loredana s-a fotografiat într-o ipostază de infarct, în așternuturi! | Foto

Face ce face și îi înnebunește pe toți! Loredana Groza continuă seria aparițiilor incendiare. De această dată, cântăreața s-a fotografiat în așternuturi, oferindu-le internauților o priveliște de zile mari!

Loredana

La cât de bine arată, Loredana Groza le dă clasă multor puștoaice! Celebra cântăreață este conștientă de atuurile sale fizice, astfel că nu se sfiește niciodată să pozeze în cele mai incitante ipostaze.

Artista a renunțat din nou la inhibiții, iar de această dată i-a lăsat pe bărbații ce o urmăresc pe rețelele de socializare să se bucure de o priveliște de senzație. Bustul generos al vedetei a ieșit foarte bine în evidență, motive pentru care masculii nu au mai putut să-și ia ochii de la formele sale apetisante. Lucru pentru care nu avem cum să-i judecăm!

Există frumusețe și fără machiaj? Ruby a renunțat la farduri și li s-a arătat fanilor în toată splendoarea | Foto

I got him in the harem of my head 🌿 #Agurida❌❌ #hypnotic

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Așadar, reacția admiratorilor săi nu a întârziat să apară. Comentariile fanilor au fost unele pe măsură, aceștia felicitând-o pentru cât de bine arată.

La fel de mare a fost și numărul aprecierilor, internauții înroșind în doar câteva clipe butonul de like.

„Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă!” Relaţia complicată dintre Adele şi tatăl ei alcoolic

"❤️Regina", "Esti sexy si provocatoare ❤️", "Va pup! Sunteti superba ❤️👑", "Mamaaaaaaa🔥🔥🔥🔥🔥", "Superbă, Finețe, denotă inteligență, respect, eleganță, super clasă, mereu la înălțime!", "Wow ce frumoasă ești și ce frumusețe sexi ești 😘😘😘", "Superbă 🌹🌹🌹🌹", sunt doar unele dintre comentariile internauților de pe Instagram.

Recomandari