Căutare Live

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport

Loredana și Nick Casciaro și-au surprins fanii cu o veste dată pe rețelele sociale. Jurata X Factor alături de câștigătorul sezonului 10 al show-ului au plecat împreună în Italia, țara de origine a câștigătorului X Factor.

Nick Casciaro este câștigătorul Loredanei de la X Factor 2021

Antena 1

După ce au susținut împruenă mai multe concerte în România, Loredana și Nick Casciaro au plecat în Italia. Cei doi își țin fanii la curent în privința activităților sale, prin intermediul rețelelor sociale. De această dată, Nick Casciaro și mentorul său de la X Factor s-au filmat în aeroport, anunțându-i pe fani că destinația este țara de origine a câștigătorului X Factor 2021.

Loredana și Nick Casciaro, imagine de senzație în Italia

Loredana și Nick Casciaro s-au fotografiat la sosirea în Italia, în aeroport:

„Ciao, Italia”, a scris Loredana în fotografia în care apare alături de Nick Casciaro.

Citește și: Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Fanii, mai ales cei care se află în Italia, au fost încântați să vadă fotografia publicată de cei doi:

„Colaborare frumoasă vă doresc. Mă bucur de reușitele voastre”, „Felicitări, Loredana! Ești minunată. Româncă frumoasă și foarte talentată și deșteaptă, ne mândrim cu tine!”, Bravo, sunteți minunați”, sunt câteva de comentariile primate de Loredana în dreptul fotografiei.

Citește și: EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 32 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce spectaculoasă, nu doar un fizic de invidiat.

Artistul a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles

De asemenea, practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Nick Casciaro a avut un parcurs impresionant în cadrul competiției X Factor 2021 și a reușit să cânte melodii în limba română. În ultima înfruntare înainte de Finală, Nick Casciaro a cântat alături de Ștefan, J. Doyle melodia „Sanie cu zurgălăi”, iar în Finală, Nick Casciaro a interpretat alături de Dinu Iancu Sălăjanu melodia „Ciobănaș cu 300 de oi”.

Citește și: Loredana și Nick Casciaro, împreună la munte. În ce ipostaze s-au filmat și care e motivul reuniunii

Mentorul lui Nick Casciaro de la X Factor, sezon 10, a fost Loredana. După victoria lui Nick Casciaro de la X Factor 2021 cei doi au continuat să cânte împreună, în concerte.

Ionuț Cercel, ruinat de durere la 4 luni de la moartea tatălui său. Ce mesaj a transmis tânărul: „Tu ai mulți îngeri”... Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x